Kora huszonéves pár vagyunk. Együtt vesztettük el a szüzességünket 1 hónappal ezelőtt, tehát érthető módon még ügyetlenkedünk a szex terén. Most csak az lenne a kérdésünk, hogy miképpen tudnánk a behatolást könnyebbé tenni - ez is nehezen ment, mindkettőnk részéről, mert mire a barátnőm képes volt kellőképpen ellazulni, én, a fiú sajnos a gyakorlatlanságból fakadó összhang hiánya és az erőlködés okán eddigre már lelankadtam. A síkosító segített, de a lány fájdalmai miatt nem tudjuk, hogyan tehetnénk rugalmassá a dolgot. Ráadásul havonta 1-2 alkalommal tudunk csak találkozni. A kölcsönös bizalommal szerencsére nincsen semmi probléma, mindent meg tudunk beszélni. A segítségeket előre is köszönjük!
Előjáték, nyelvvel, ujjal lazítsd el őt, tágítsd egy picit. Nem megyünk egyből faltörő kossal neki az ajtónak!
2010. máj. 17. 01:35
2/17 A kérdező kommentje:
Türelmes vagyok vele, nem hagyom ki az előjátékot. Eddig max. 3 ujjal sikerült becsúsznom, de van, hogy egynél is fájdalmakat érez.
2010. máj. 17. 01:45
3/17 anonim válasza:
serintem havi 1-2 tali az nemkapcsolat pláne enniy idős korban...de :Hát nemtudom én 16 avgyok és a szivemmel 2 éve vagyokk együtt... szóval ha kívánod őt és ő is akkor nedves leszel és lazán becsusszan... mi pl így szoktuk:
átjön lefexünk az ágyba meztelenül és simogatjuk egymást enm mindíg lessz ebből sex de 10-7-8x igen :)
puszilgassátok egymást és simogassátok egymást mindenhol kérd meg hogy puszlgassa a nyakad és te is az övét maszírozzátok meg egymást.... izgassátok:)de csukd be a szememd a lány csukja be a szemét mond neki és ne figyeljen semire te csókolgasd az egész testét..és mond neki hogy szereted légy gyengéd..mien jó vele :) és igy könyebebn ellazultok és ő is nedves lessz...! :)ha v mi kérdésed lenne én eléggé angy szakértő vagyok: csillagfeny_nikci kukachotmail.com !! azért irtam így hogy megjelenjen az msn címem!
2010. máj. 17. 07:10
4/17 anonim válasza:
Behatolás előtt mindig legyen ujjazás (két ujjal). Ameddig fáj neki, addig hagyjátok:)
2010. máj. 17. 09:00
5/17 anonim válasza:
7:10-es!
16 évesen ilyen szakértőt :D !örülök,hogy legalább abban profi vagy,hogy hogyan kell lefektetni egy lányt,ha már helyesen írni nem tudsz .
Inkább nyelvtan órára járjál rendesen! :)
Kedves kérdező!
Sok simi,sikosító és menni fog :) .Ne keseredjetek el,én ugyanígy voltam,mint a bnőd .
2010. máj. 17. 10:12
6/17 anonim válasza:
Először te izgasd fel őt, úgy hogy nagyon nedves legyen, aztán ő téged, te is nedves leszel, ha már eléggé kívánod, akkor normális esetben nem szabad hogy fájjon a közösülés. Ha meg még egy darabig mindig fájni fog, menjetek el orvoshoz, ő többet tud segíteni. 20/L
2010. máj. 17. 10:47
7/17 anonim válasza:
07:10-es..takarodj b*sszadmeg.:D helyesírási könyv de nagyon gyorsan. te hatalmas szakértő.xD istenem, szánalmas.-.- :D
szóval. sok simi, kényeztesd orálisan, légy gyengéd vele..(:
2010. máj. 17. 11:30
8/17 anonim válasza:
Lehet,hogy nincs kellően ellazulva,tart valamitől.lehet,hogy a terhességtől, lehet, hogy önértékelési zavari vannak, fél, hogy valamit rosszul csinál és nem lesz elég jó neked.Lehet, hogy még a vágy kellő fellángolása előtt megtettétek.Nem kellene az összes találkozót leredukálni a szexre.Ő valószínű görcsösebb tipus.Vagy ha nem, akkor pusztán túl nagy vagy neki.Idő kell, míg a hüvely kitágul és hozzászokik. A csiklóját simogasd sikosítóval, attól majd beindul a nedvesedése, az az igazi mikor a vágytól már nem bir magától és egyszer csak hopp becsusszansz...össze jön az majd, csak türelem.Érezze, hogy szereted.
2010. máj. 18. 22:20
9/17 anonim válasza:
Szóval nem nedvesedik be eléggé. Alapból nem kellene semmi sikosító, hacsak nem az ánuszrózsájára hajtasz. De gondolom nem. Szóval előjáték, sok, ami nem feltétlen az ujjazásról szól, végigcsókolgatod a testét, a nyakát különösen, közben a kezeddel masszírozod a melleit, aztán a csiklóját kezded a csókok közt ingerelni, ja és a simogatásokról sem feledkezz meg! Össze kell hangolódnotok és minden olajozottan fog működni ; )
2010. máj. 18. 23:11
10/17 anonim válasza:
A hüvely képes hosszútávon is a fokozatos tágulásra, de csak ha gyakran csináljátok! Ha ilyen ritkán, akkor nem tudom, hogy fog hozzászokni. A nőgyógyászom azt mondta, heti 2-3 alkalom minimum kell hozzá (mert nekem ugyanez a problémám).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!