19vok, a barátom 17 és még szűz. És parázik. Hogyan segítsek neki? hogyan tudnám megkönnyíteni e helyzetét? Attól fél hogy nem lesz nekem elég. Stb
hát fogalmam sincs. Én fiú vagyok, és ilyenben nem nagyon van tapasztalatom, eddig csak a jelenlegi barátnőmmel voltam szexuálisan kapcsolatban.
De szerintem ha - amikor együtt alszotok - alvás közben el kezded simogatni (már úgyértem hogy a pasid alszik nem te :D), előveszed neki, aztán szájjal kényezteted (akár ezzel is kezdheted, hogy mire felkel már ne legyen beleszólása). Szerintem ezután nem ellenkezik, aztán a dolgok jönnek maguktól. Én tuti hogy ha gátlásosabb lennék és még szűz, akkor ezzel feloldozna egy picit, és ha már itt tartanánk akkor a szex is jöhetne.
Nem tudom, segítettem-e, de hirtelen ez jutott eszembe.
Mondjuk biztathatnád azzal,hogy 19 évesen még nem feküdtél le annyi emberrel,hogy húú de nagy összehasonlítási alapod legyen.
Honnan tudod?
Keress idősebbet
Valamiért még nincs teljes bizalma irántad, hogy elég jó neked. Még erősödnie kell a kapcsolatotoknak, hogy jó legyen a szex. Ha para van, még nincs itt az ideje.
Nem menjetek bele a szexbe úgy, hogy stressz meg aggódás van benne. Nem érdemes. Várjatok, amíg lesz benne olyan bizalom irántad, hogy elmúlik a para. Gondolom, senki nem kényszerít rá, hogy szexeljetek.
Az pedig nagy érték, hogy ő még szűz! Becsüld meg, hogy te lehetsz az első a számára.
Kevesebb elvárás, több bizalom, és ehhez időt adni egymásnak!
Mondom biztathatná azzal!BIZTATNI!
Mit nem érteni ezen?
4-es te melyik naprendszerből jöttél?:S
Irányíts végig és dícsérd, h mennyire szereted és, h mennyire jó vele! Percek alatt elmúlik a kezdeti ijedtsége hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!