Hogyan tudnánk megkönnyíteni a behatolást?
Figyelt kérdés
Kora huszonéves pár vagyunk. Együtt vesztettük el a szüzességünket 1 hónappal ezelőtt, tehát érthető módon még ügyetlenkedünk a szex terén. Most csak az lenne a kérdésünk, hogy miképpen tudnánk a behatolást könnyebbé tenni - ez is nehezen ment, mindkettőnk részéről, mert mire a barátnőm képes volt kellőképpen ellazulni, én, a fiú sajnos a gyakorlatlanságból fakadó összhang hiánya és az erőlködés okán eddigre már lelankadtam. A síkosító segített, de a lány fájdalmai miatt nem tudjuk, hogyan tehetnénk rugalmassá a dolgot. Ráadásul havonta 1-2 alkalommal tudunk csak találkozni. A kölcsönös bizalommal szerencsére nincsen semmi probléma, mindent meg tudunk beszélni. A segítségeket előre is köszönjük!2010. máj. 17. 01:24
11/17 anonim válasza:
Nekunk sem ment elsore csak 5centi masodikra 10. Nagyon fajt mindketto. De igazan odafigyelt ram a baratom es vegig suttogta h lazitsam el magam nyugalom, ugyes vagyok stb... Nagyon jol esett, hogy igy segit es konnyebben el tudtam magam lazitani. Ezert is sikerult ez a merheto fejlodes:) ugyh a lenyeg azon van h mennyire figyelnek oda rad es mennyire tudsz feloldodni, ellazulni:) hajra:)
12/17 anonim válasza:
Vagyis a baratnodnek. Ertem, hogy sikerult de hogy ne legyen fajdalmas ahhoz a lazasag kell
13/17 anonim válasza:
Mi sikosítót használunk. Tökéletesen bevállt.
14/17 anonim válasza:
nem feltétlenül szükséges 1 hónap eltelte után sokat várni, orálisan vagy simogatással kielégítetted már a lányt? lehet, utána jobban feloldódna, addig te is beindulsz, ha nem is megy el másodjára, jobb lenne neki a behatolás, pluszban a síkosító jó, de még nem vagytok rászorulva
15/17 anonim válasza:
Na én szülés,és gátvarrás után éreztem magam "újra"szűznek,akkor azt mondta a dokim,hogy a párom legyen alul én felül,én irányítsam mi a jó mi fáj és a lényeg,közbe simogassam magam ott,így lazultak az izmok,élveztem is és a behatolás is sokkal jobb volt.Próbáljátok ki,hátha bejön,nekünk segített:)
17/17 anonim válasza:
balta helyett sztem érdemesebb a lakáskulcs vagy a kopogtatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!