Barátommal szeretnék lefeküdni, de amikor próbálkoztunk nem tudta bedugni mert nagyon fájt. Mit tudnánk tenni?
Rendesen felizgultál? Volt normális előjáték? Kívántad? Nem voltál ideges?
Ha nem ez az állás, akkor síkosító, ja. Rosszmannban beszerezhető, van sokféle finomságos.
ujjazzon meg előtte 1 ujjal, esetleg 2-vel.
az is tágít kicsit és akkor nem fog annyira fájni.
de első nagyon fáj minden lánynak, ki kell bírni :/
ne ijesztgessétek már, hogy nagyon fáj minden lánynak mert ez nem igaz. én az átlagnál szűkebb vagyok még most is, mikor meg még szűz voltam akkor még jobban, de nekem mégsem fájt. az első lökés kellemetlen volt, de utána semmi probléma nem volt.
amúgy tényleg szükség van hozzá hogy ellazulj, anélkül nem tudsz kitágulni. legyen nagyon sok előjáték előtte, legyél nagyon nedves és akkor próbáljátok. ha csak kicsit fáj, akkor engedd, hogy szép lassan behatoljon, utána már nem lesz vészes ;)
21L
ha félsz tőle minek erőltetitek?? most komolyan nem értem a tiniket,14-15 évesen már kefélni akarnak,holott teljesen éretlenek még hozzá,félnek stb.
érdekes módon én nem féltem tőle,nem is fájt na de én nem kis taknyos voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!