Multkor probálkoztunk a barátommal, de nem fért be. Miért van ez? Mit tudok tennni ez ellen?
Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 07:53
1/10 anonim válasza:
Mert nem vagyok elég tág... ezért tágítani kell, pl ujjazással... akár magadat maszturbálás közben, vagy az ő segítségével petting közben
2/10 anonim válasza:
az a kerdes mekkora a farka? egy baratomnak irgalmatlan vastag volt, neki is meggyult a baja a szexxel
3/10 anonim válasza:
szia.Lehet, hogy az a baj, hogy túlságosan gátlásos vagy, és görcsös.Szerintem próbálj kicsit lazítani, és véleményem szerint, több időd fordítsatok előjátékra,ami még jobban felizgat, és tágít, és lazít. sok sikert.
4/10 anonim válasza:
Szerintem az idegességtől van,kezdjétek eljátkkal ugy majd könnyebb lesz...
6/10 anonim válasza:
előjáték kell, nem is kevés, és menni fog. ne izgulj!
7/10 anonim válasza:
valószínűleg nem izgatott fel eléggé a barátod,vagy túl görcsös voltál.előtte legyen meg rendesen az előjáték,kérd meg a barátod hogy tágítson kicsit,ujjazon,esetleg orűlisan.. legyen gyengéd stb.vannak oylan lányok,akik nem képesek elazzulni szinte semmire,és a férfi ne mtud behatolni.ez egy ritka betegség,de nem hinném hogy nálad ez lenne.szóval fogadd meg az előttem szólók tanácsát is...ja és a legfontosabb:a bizalom a partner iránt..anélkül se fog menni.hajrá:)sok sikert
egy jövendő szakmabeli nőgyógyász:)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok....:S
Köszönöm a tanácsokat...a segítségéket. Csak nagyon félek...hogy ez mással...máskor is elő fog fordulni:S
2008. júl. 15. 22:37
10/10 anonim válasza:
Ez csak az elsőnél van, közben tágulsz annyit, hogy később nem lesz gond. Ha azóta még nem sikerült, javaslom te legyél felül legközelebb, nekem is így sikerült az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!