Barátommal egyik este két újjal próbálkoztunk és azóta vérzek ez körülbelül egy hete történt. Nagyon megijedtünk még mindig tart a vérzés mi tévők legyünk, mi történhetett? Szüzek vagyunk L/18 /Bocs ha már van ilyen kérdés én nem találtam. /
Vszínű hogy felsértette a hüvelyedet, ha nagyon mélyen volt akkor a méhszájadat! Ha még egy hétig vérzel akkor mindenképp menj el dokihoz! ha nem vérzel akkor egy pár hétig hanyagoljátok a hüvelyt.
Ne sietessetek semmit!!!Legközelebb figyeljetek jobban egymásra, légy nagyon felizgulva, ellazulva, s csak akkor nyúljon fel neked ha kívánod!Ne zavarjon, ha hónapokba telik mire egyik lépcsőről a másikig juttok!
be voltal nedvesedve? nem fajt ahogy dorzsol vagy nem erezted hogy "szakadsz szet" a 2 ujj miatt? en mar evek ota nem vagyok szuz, de 2 ujj meg most se fer belem illetve ha probaltuk is fajt, meg sikositoval is. egy ujjal jobban esik es kesz. szerintem ezentul ti is csak 1el probalkozzatok.
ami a jelenlegi problemat illeti: surgosen fordulj orvoshoz, mar napokkal ezelott ott lett volna a helyed!!!!! ennyi ido utan nagy a veszely hogy befertozodott a seb :-s ne halogasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!