Most mit csináljak? Vérzés-kérdés.
Az első babámmal véreztem egyszer a 25.hét körül, rendesen, 7 napig. Semmi gond nem volt, egészségesen megszületett a fiam.
Most 9+3 hetes terhes vagyok, és tegnap véres folyásom volt. Kb este 7-től reggel 6-ig. Semmi fájdalom, és nem volt darabos sem, csupán véres folyás. Összességében annyi, hogy egy tisztasági betéten kb 1 pici folt, de a wc papíron látszott rendesen.
Mára kitisztult, és a méhszájam is fent van, kemény.
Angliába költöztünk nem rég, még nincs egészségbiztosításunk, így nagyon meg kell gondolnunk, mikor megyünk orvoshoz. Tegnap zárva volt, ma csak kórházba tudnék menni, ott gondolom bent tartanának megfigyelésre..?
Ha itthon pihenek, az elég? Elevitet képtelen vagyok bevenni sajnos.
Pihenjek, és csak akkor forduljak orvoshoz, ha újra előfordul, elég holnap elmennem (az nem kórház), vagy mindenképp azonnal doki?
Volt már valakinek hasonló?
Nekem is a babá(i)m az első(k), de nagyon szégyellném magam, ha "fölöslegesen" ki kéne fizetnünk a drága vizsgálatokat, miközben össze kéne húzni a nadrágszíjat.
Köszönöm a segítséget!
Hát, ha itthon lennél azt mondanám azonnal doki. Most, hogy kint vagy...hát ha nincs semmi panasz, akkor pihenj nagyon sokat és reggel irány a doki.
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj. Drukkolok Neked, majd írd meg mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!