Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok bírják a szűz srácoka...

A lányok bírják a szűz srácokat? 20f

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 23:33
1 2 3
 11/23 Dionsyia ***** válasza:

Semm baj a szűz fiúval ha normális gondolkodású.

Csak annyi a baj, hogy a tini korú lányok értelmezésében ezt a szüzesség azt helenti: lúzer, mert nem kellett még senkinek.

Egy érettebb lány/nő már másként gondolja.

Én nem mondom azt hogy menj prostihoz, mert elég lenne egy korosztályodnál feljebb, esetleg némivel idősebb lánnyal (akár 30-assal) megéli az elsőt.

Ők már tudják, mit akarnak, tudjál milyen a jó szex és adnak némi önbizalmat is utána. :)

2012. júl. 16. 12:46
 12/23 anonim ***** válasza:
ha normális és jól néz ki, akkor igen 21L
2012. júl. 16. 12:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem bírják. Én ugyan nem mondom el, de egyből levágják rólam, ezért inkább kerülnek, és nem is akarnak közeledni.
2012. júl. 16. 13:07
 14/23 anonim ***** válasza:
Cetlivel jársz a fejeden,amin az áll ,hogy szűz?Vagy előtte megosztod a csajjal?xd Amúgy meg... Én bírnálak, ugyanis a mai világban ha valaki 20 évesen még szűz az azt jelenti ,hogy az okosabb kategóriába tartozik. (Nem mintha nekem baj lenne ,ha valaki már 15 évesen nem az! Csak tapasztalatból mondom!)
2012. júl. 16. 23:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Okos balf*sz. Én is pont emiatt tartok ott, ahol...
2012. júl. 16. 23:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyvalamit elmondok a külsö nem sokat számít nekem komolyra kigyúrt testem van jókèü is vagyok elvileg de nem kellek senkinek azt sem tudom hogy néz ki egy punci....
2012. júl. 18. 02:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Igazából nem az zavarna, ha nem lenne szűz a lány, hanem az, hogy ahogy kezelik a szűz embereket.

Mintha nem lennének emberek, mintha bűnösök lennének, lenézik, lebecsmérlik őket...

2012. júl. 18. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám nincs a szűz srácokkal. Hat pasival feküdtem le összesen, négy szűz volt, a legidősebb 24.

24/N

2012. júl. 24. 00:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Én nekem semmi bajom a 20 év fölötti szűz fiúkkal! Sőt remélem mindegyik az is marad!
2012. júl. 24. 01:15
 20/23 anonim válasza:
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak!!! vanak olyan lányok akiknek ez nem tetszik deh vannak lányok akik erre buknak a lények ha van egy lány aki szeret az úgy fogad el ahogy vagy!!!!
2012. júl. 24. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!