A lányok bírják a szűz srácokat? 20f
értem
de honnan tudod, hogy mennyire szeretném?
Miért ne bírnák.
Azokat a srácokat nem bírják, akiknek a homlokukra van írva, hogy: jaj, te úristen, még nem voltam nővel, lúzer vagyok, segítsetek már rajtam, bárki, akárki!!! - na ezeket nem.
Aha, olyannyira bírják a szűz kisfiúkat, hogy el is űzik a hatalmas, galaktikus, mindenen átáradó szeretükkela a szűz báránykákat egy lakásos prostihoz, aki jól kezelésbe veszi ezeket az áldott jó kisfiúkat. :) PUA! PUA! PUA! HÁromszoros hurrá, áldott legyen a PUÁ! Keressétek ki miről beszéltem, nagy Igazság ez!
Én 21 évesen léptema prostizás felé, mint láthatod egy kis taknyos 15 éves tininek sem vagy már jó szűzként. Akkor mégis mit tökölsz,mire vársz, indulj már!
Prosti, prost, prosti! Ez lesz a te mentőöved! Áldott leyen minden hivatásos lány! Imádom őket! <3
Többet érnek ezerszer, mitn egy buta tini pitsa, aki csak szétteszi a lábát a buliban és azt hiszi tud dugni, ébrresztő kislányok, ti nem tudtok dugni, szánalmasak vagytok, azt hiszitek attól vagytok menők, hogy szétteszite,k, áá, dehogy, ez nem tehetség ez szégyen! Álljatok be inkább ti is és toljátok pénzért, de tanuljatok is meg ne csak farökként feküdni, az nem jó, kérjetek tanácsot egy profi prostitól! ;)
Remélem most lepontoztok. Fáj az igaszág kicsi lányok. :)
Na és mi legyen a szűz fiúkkal?
Bezzeg ti lányok elvárjátok, azr hogy titeket elfogadjanak úgy, ahogy vagytok. Pl szűzen.
ÉS hol van a megértés és az elfogadás a másik nemmel kapcsolatban?
Tudjátok emiatt van ennyi önbizalomhiányos srác, nem azért mert alapból azok, hanem azért, mert azzá teszik őket. Pont az idióta elvárásaitok a másikkal szemben, oké hogy vannak elvárások, ezzel nincs baj, de itt is megmutatkozik a KApitalista szellem és gondolkodás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!