24 éves férfinek már késő, hogy elveszítse a szüzességét?
,,HA nem érdekelne ennyire a dolog és végre megnyugodnál, sokkal jobb benyomást keltenél."
Eddig is ezt tettem, és mire mentem vele? Töketlennek, és b*zinak néznek a legtöbben, mert nem közeledek a nőkhöz.
Nézd, akkor vagy töketlen ha érdekel, minek néznek mások. Ha nem közeledsz a nőkhöz, ezt lehet úgyis felfogni, hogy "jajaj, nem kellek senkinek, selejt vagyok" vagy pedig lehet úgy, hogy azárt nem közeledtél, mert ez volt a TE DÖNTÉSED.
Nem minegy, te magadban melyiket gondolod.Aki magabiztos, azt nem zavarja semmi, akinek nincs önbizalma sajnos az mindig is másoknak akar majd megfelelni és folytonos megerősítésre vár. Nincs rá szükséged. Majd eljön az idő, amikor jön egy lány, és vele megteszed. Hogy mikor, ezt nem tudom megmondani. De addig is érezd jól magad a bőrödben. Tartozol ennyivel magadnak.
TE HÜLYE VAGY ? A csajok úgy kamazzak a szűz pasikat mint állat mert igy tudjak h.nem vagy szoknyavadász
ne hazudd neki hogy nem vagy szűz a kapcsolat mindig a bizalomra épül irigyellek mert nagyon fogja ezt kamazni a csajod de lehet nem fog neked hinni
Jelszavad:NE KAMUZZ MERT FOG BÍRNI TÉGED!
ezt mondogasd magadban
Hallod menj el egy prostihoz, inkább menekülnek a szűz fiúktól én azt tapasztalom.
Én is elmentem 21 éves koromban és nem bántam meg, legszebb élményem, mert igazából azóta sem jött össze semmi, csak smárolás buliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!