Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak se csókban, se szexben nem volt még része? 18/F

Figyelt kérdés
Lehetőségem se volt rá, a szerelmi életem ebből fakadóan egy csőd eddig. Bár nem nagyon hiszek már a jóban.

2012. júl. 15. 00:36
1 2 3 4
 31/36 sörbi válasza:

Ember!

Egyrészt szerintem egyáltalán nem gáz, van egy ismerősöm (fiú) akinek 19 évesen lett először barátnője. Addig se csók se semmi. Több mint egy éve együtt vannak és nagyon boldog. Persze fura mert ilyen korban az emberek már túlesnek ezen. És például ott van a bátyám aki most 19 éves és féléve van barátnője az első. 16 évesen csókolózott mondjuk először. De mindkét fiú akikről beszéltem elég mulya volt. Nem az van hogy tele vagy gátlásokkal? Meg ha önbizalom hiányod van akkor ne csodálkozz. Fontos, hogy egy pasinak legyen önbizalma, mert egy töketlen srác senkinek nem kell. A másik meg nem tudom, hogy működik Nálad ez, de lehet, hogy azért kerülsz folyton a barát zónába mert túl sokat mesélsz a problémáidról. Persze nem baj, ha mesélsz egy lánynak arról, hogy mi bánt, mert ez azt jelenti, hogy megbízol benne és ez kinek ne esne jól? De ha folyton csak erről mesélsz, akkor ne csodálkozz. Próbálkozz tovább egyszer sikerülni fog. ;)

2012. nov. 3. 14:44
 32/36 A kérdező kommentje:
Volt olyan lány is, elég sok, akik kb semmit nem tudtak az előtörténetemből, mégis ugyanoda lyukadtam ki. Az önbizalmas dologra meg annyit, hogy az nem terem magától. :(
2012. nov. 3. 15:03
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez az állapot 24 évesen sokkal nyomasztóbb. Ne tudd meg, milyen érzés...
2012. nov. 3. 16:00
 34/36 anonim válasza:

1-esnek: lol :D

az előttem szólónak (bár ez őt nem vígasztalja majd valószínűleg :)

én 22 évesen csókolóztam először,

23 évesen vesztettem el

És bár nem ez alapján ítélem meg a boldogságom, 13 nővel voltam azóta, most 28 éves vagyok.

2012. nov. 4. 04:51
 35/36 Hanariko ***** válasza:

szerintem meg igen is terem önbizalom a semmiből is. Nekem se volt sokáig, aztán rájöttem hogy több milliárdan élünk a földön, hála az égnek nem én vagyok a legcsúnyább, persze nem is a legszebb de miért is kéne nekem a legszebbnek lennem? Persze megkönnyítette a dolgomat, hogy elmúltak a tinédzserkori pattanásaim, a hajam normális (viszonylag!!) és rátaláltam az öltözködési stílusomra. Szóvala lényeg hogy most már elfogadtam magam és úgymond "leszarom" a világot, akinek nem tetszek, az ne nézzen, vagy ne beszélgessen velem...

Szóval mindenkiben van szép és jó, csak meg kell találni, és magadnak kell, hogy megfelelj, ne másnak. Ne a mostani plázacicáknak, és ne akarj "menő csávó" lenni, ha nem vagy olyan beállítotságú. Remélem segítettem.

2012. nov. 4. 10:13
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, hát... megpróbálok tiszta lappal nyitni.
2012. nov. 4. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!