A pasiknak milyen az a csaj, akire azt mondják, hogy jó a szexben?
Természetesen a legjobb a bnőm... :P
De mivel voltam már jó néhány lánnyal tudok 1-2 dolgot mondani.
A legjobb azzal a szex aki iránt érzel valamit, és akkor nem szex lesz, hanem szeretkezés, ami más! Ha a szexről beszélünk, akkor az a lényeg h tegye oda magát, ne csak legyen mint egy fadarab (sok példa van rá), hanem adjon neki, tegye oda magát. Lássam rajta h élvezi a szexet, aktív legyen, csinálja a dolgát, ne én mondjam meg neki mit csináljon...
Összefoglalva: tegye oda magát, csinálja magától a dolgát, és élvezze a szexet (ami a két dolog után, magától jön)
Ha szeretkezel valakivel, azt úgy is észreveszed, mert szinte nem emlékszel semmire belőle, olyan jó volt... Nekem eddig 2* volt ilyen.
És nem, nem voltam annyira beálva... h nem emlékszek rá.... :D
Lány vagyok. A pasim szerint attól jó valaki a szexben, mármint csaj, hogy átadja magát a gyönyörnek, nem szégyenlősködik, nem zavarja ha világos van, odafigyel arra hogy a pasijának jó legyen - persze fordítva is ugyanez!.
Hogy kérés nélkül is kényeztet szájjal, és azt élvezettel teszi, nem undorral. Hogy kezdeményező s nem csak hagyja magát.
Összefoglalva az a legjobb szeretkezés, mert én így hívom, amikor a két fél szerelmes egymásba, kívánják egymást, és ezt ki is mutatják testileg-lelkileg 50-50 %-ban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!