Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak szóló kérdés:Tegyük fel neten akarsz ismerkedni. Van egy csaj aki bejön. Mit írnál neki levélbe?
" Szia, Rád is szoktak írni, idegenek, hogy találkozzatok valahol ?"
" Ha valamilyen csoda folytán nem történt volna még meg, én élnék a lehetőséggel "
Én ezt írnám :)
én lány vagyok és ismerkedtem már neten. semmiképpen ne írjál sablonszöveget vagy valami átlátszó dolgot. ha írt magáról valami értelmeset az adatlapján, akkor mindenképp azzal kapcsolatban írj szerintem, hogy lássa, hogy nem csak random küldözgeted a leveleket.
legyél természetes.
1 - ez kevés
2 - kérdező komolytalan vagy
3 - "valami bevált szöveged"???
Én már írtam egy párat szinte minden féléből.
Küldtem sablon szöveget:"Szia szeretnélek megismerni.."
Ha valakire hasonlít akkor azt megemlítem,volt olyan hogy "bunkó" voltam persze nem szép köntösbe öltöztetve ezt egyből törölték.A sablon szöveget eddig nem töröltek egyet sem a többinél pedig eddig egyszer válaszoltak elutasítással.
Tehát a lényeg hogy felkeltsd az érdeklődését de mind tudjuk hogy nem ez fog dönteni.
Vagyis:"volt olyan hogy "bunkó" voltam persze szép köntösbe öltöztetve ezt egyből törölték"
előző voltam
Egy idöbe próbálkoztam neten ismerkedni és mindig arra törekedtem, hogy ne 2 sort irjak, kitérjek olyan dolgokra is amik az illetövel kapcsolatosak és természetesen igyekeztem odafigyelni, hogy egy normális levélforma legyen a végén.
Halott ötlet, egyetlen választ kaptam.
Az ilyen jellegü levelekre, hogy "szya ciccah naon szexyke vagy istenö vagy irj mert meg akarlak ismizni....." tömegével jöttek a válaszok, hogy "de ari vagy, köccciikkeeeh...." ráadásul olyan Nöktöl is akikröl az elsö körben egy intelligens magára valamit adó ember rajzolódot ki.
Amúgy a való életben sem megnyerö az udvariasság a 25 év alatti Nöknél. Szomorú tapasztalat, de ez van.
Lett már netről barátnőm, de mondjuk nem járásnak indult a dolog, de ez lett belőle. Valami ilyesmit írnék neki:
"Olyan szép vagy, hogy belédhalok! Megmentenéd az életem?:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!