Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg az jön be, ha egy csaj bunkózik, flegma?
Én ezt vettem észre... ha egy srác azt látja, hogy nem érdekel, hogy van jobb dolgom is, mint vele foglalkozni, akkor egyszerre fut utánam, de mihelyt kedves leszek, vagy beleszeretek, egyszerre eldob... addig vagyok érdekes, míg tudja, hogy nem vagyok az övé.
Szeretnék már egy normális kapcsolatot, úgy, hogy nem játszom a flegma csajt, de legutóbb is amint magamat adtam huzamosabb ideig, otthagytak és fordult a helyzet, azóta velem bunkózik a srác. :(
Nektek tényleg ez jön be? Mert nagyon úgy tűnik...
én is így vagyok mindig ahogy te. Addig vagyok érdekes még látják rajtam h nem kölcsönös az érdeklődés.
21/L
Ez egy hülyeség! Lehet bejön ez valakinek de nekem biztos nem! én azt szeretem ha 1 "csaj" foglalkozik velem, hozzám bújik, és szeret! ha bunkózik akkor az már rég rossz!
A mai kiscsajok 14-15 évesen már elvesztik szüzességüket és
ott kurvulnak minden hétvégén a discoban!Nah hát ez a szánalmas hogy a mai világban nem lehet olyan csajt találni akinek nem az számít hogy mien kocsid van és hogy mennyi pénzed!20/F
Max a hülye tini kisfiúknak jön ez be .
Ha normális kapcsolatot akarsz akkor legyél csak kedves és ne buknó pics@ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!