Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a figyelmét? Úgy hogy ne én kezdeményezzek? Az ilyen pasiknak milyen csaj jön be? Ötletek?
18éves végzős lány vagyok és a sulimba jár egy srác akire kb 1hete figyeltem fel -mert az osztálytársaimmal (srácokkal) lóg szünetekben-és nagyon bejön.
Velem egyidős évfolyamtársunk.
De ő az a tipikus menő-rossz fiú beállítottságú srác.
És arca picit heges de olyan szexi tőle, szóval bejön:))
De komolyan...szerintem nem lehet megközelíteni:S
Laza, menő srác.
Az én stílusomat tekintve énis laza vagyok, sportos de nőies.
Olykor kisminkelem magam suliba menet.
De... alapból nincsen önbizalmam, és a srác csak néha pillant rám, múltkor az egyik osztálytársam rajza volt a kezemben erre odajön és ilyet szól tök lágy hangon: "Én is megnézhetem?" Totál elolvadtam, de nem mutattam ki. Mondom neki"Ja, persze" és odaadtam neki.
Szóval minden szünetben ott lóg kint velünk. de csak a nevét tudom. aztsem tudom van-e bnője meg semmi. Bár közösségi oldalakon sem családi kapcsolat sem kép nincs kint neki csajról. De én nem vagyok kezdeményező típus:S
De hogyan érjem el hogy felfigyeljen rám?
Még ha csak 1x csókolna meg az is elég lenn:) Nem kell hogy járjunk:D csak 1csókért is megérné a dolog:)
bocsi, nem családi kapcsolat, hanem *családi állapot:D
Szóval nem vagyok r*banc meg semmi, de ő az a srác akitől 1 csók is elég lenne:)) Értitek?:)
De olyan menő, és olyan rideg kicsit vagy nemtudom... szinte lehetetlennek érzem hogy felfigyeljen rám:(
Eddig csak a lúzer pasik jutottak nekem:(
Pedig sokak szerint szép vagyok, meg van stílusom... de az önbizalmam az 0.
ha mar oda ment hogy megnezze a képet,akkor az mar jo jel.
ne add ki magad masnak,ha felfigyel rad ugyis ugy kellesz majd neki ahogy vagy!
probalj meg a tarsaságba csatlakozni a többit meg bizd a véletlenre..ki tudja mit rejt a jövö!!
Szerintem egy kicsit azért kezdeményezhetnél, küldj neki valami üzenetet pl. az iwiwen. Abba még nincs semmi kivetni való.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!