Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak milyen csaj jön be jobban? A plázacica, a kis törékeny vagy az olyan típus, aki több fekvőt nyom ki mint ők?
Lány vagyok, de ha belegondolok, plázacica biztos nem!Azoktól szerintem nem csak mi, hanem a pasik is dobnak egy hátra szaltót :-D Olyan mellett, aki több fekvőt nyom ki, megint nem jó, hosszútávon, mert sérti a férfiak egóját, vagy önbizalmát több esetben. A kis törékenynél pedig pont az ellenkezője. De szerintem legyen kicsit törékeny, magabiztos és nőies :-D
L, 18
Szerintem minden pasinak más és más, nem lehet így besorolni senkit egy kategóriába.
Én ugyan lány vagyok, de az exem, a vékony, hogy a te szavaiddal éljek törékeny, nőies lányokat szerette. Azt szerette ha kosztüm szerű ruhákat hordok, ha tűsarkú van rajtam és stb. Szakítottunk mert nem tudtam ilyen lenni.
A mostani párom, azt szereti ha önmagam vagyok, laza, sportos, de vagány csaj ( az ő elmondása szerint).
Ha valaki szeret akkor elfogad olyannak amilyen vagy, ne akarj senkinek megfelelni az által, hogy feladod önmagad. Én sajnos bele estem ebbe a hibába. De többé nem fogok.
Ez attól függ, mi a célom vele. Mutogatni a plázacica, bevásárolni az aki több fekvőt nyom mint én, ha sajnáltatni akarom magam, akkor a 40 kilós csontdarab.
Ez mondjuk 3 szélsőség volt. A tökéletesben mindegyikből legyen egy kicsi, és persze még ezeknél is több.
Saját véeményem szerint:
alacsony, törékeny, de ugyanakkor erős, jól kinéző, de ezt csak nekem mutogatja
mellette férfinak érezhetem magam, de mégsem mindent nekem kell megcsinálnom helyette, mert ő gyenge, a látványától felizgulok, de nem kell félnem, hogy még másik 100 pasi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!