Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak se csókban, se szexben nem volt még része? 18/F

Figyelt kérdés
Lehetőségem se volt rá, a szerelmi életem ebből fakadóan egy csőd eddig. Bár nem nagyon hiszek már a jóban.

2012. júl. 15. 00:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Hanyagold a csajozást 1-2 évig. Járj el haverokkal sörözni, amelyik csaj akar valamit az meg majd úgy is szólni fog.

Én így csináltam anno.

Volt egy korszakom, amikor a 2 hetes kapcsolatból futottam bele az 1 hónaposba, aztán a 3 hetesbe, és így tovább. Akkor tartottam egy kisebb szünetet, mert nekem normális, értelmes nő kellett de csak hülyét találtam. :) Azt hiszem 2-2,5 év volt a szünet. Most van egy lassan már 4 hónapos kapcsolatom és boldogok vagyunk. Ha nyilatkoznom kéne arról, hogy meg érte e erre a 4 hónapra várni 2,5 évig, azt mondanám, hogy igen.

És hogy őszinte legyek, azalatt a 2-2,5 év alatt nekem egyáltalán nem hiányzott a szex, de még a csók sem. Ha meg ölelés kellett azt lány baráttól alapból kap az ember. Aki meg azzal cikiz, hogy szűzfiú azzal ne foglalkozz, az egy kretén. Biztosan utána rohannak a nők, mert minden második csajról el tudja mondani, hogy "ez is meg volt", majd később ott tart, hogy abortuszra kell gyűjtenie a melódiáknál... Ha meg sajnáltatod magad az sem vezet semmire, sajnálatból nem fognak veled járni.

Ezt veheted negatívumnak, pozitívumnak is, de én csak tanácsnak szántam.

2012. júl. 15. 03:13
 22/36 anonim ***** válasza:
Akármit írnak itt, semmivel nem vagy elkésve. 18 év az nem sok. Ne olyanok véleményére adj, akik szerint gáz, ha 14 évesen még szűz vagy! Ne keress görcsösen! Éld az életed, járj nyitott szemmel, és találni fogsz valakit! Az egyetemen meg aztán végképp. Bármilyen szakos leszel, járj BTK-s bulikra; ott sok a facér lány. :D
2012. júl. 15. 07:54
 23/36 A kérdező kommentje:

03:13:

Köszi, ezen is filóztam már. Bár velem még a hülyék se álltak le. :D Amúgy ha még olvasod, te milyen idős vagy?

07:54:

A BTK-sokról hallottam már, hogy rengeteg csaj van, csak nem tudom mennyire tartják magukban azt a "bölcsészkommandói" jellemet, na de ez annyira nem is lényeg. :D Amúgy ja, az egyetem bennem most az egyetlen reménysugár jelenleg.

2012. júl. 15. 12:25
 24/36 anonim ***** válasza:
Őrült vagy?Ne mondj ilyen butaságokat hogy a hitedet is elveszítetted.Nézd,te semmit nem csináltál rosszul,nem kell aggódnod,a legjobb lesz ha majd egyszer annak a lánynak adod oda magadat,aki szeret.Véleményem szerint egyáltalán nem ciki ha egy fiú sokáig vár-bár te még nem vagy benne ebben a kategóriában,mert ahhoz fiatal vagy.Egyszer eljön majd a te időd,csak várd ki,addig ne ezen rugózz,foglalkozz az élet más dolgaival.Akkor fogod majd megtalálni az igazit,ha nem számítasz rá. 17/L
2012. júl. 15. 21:21
 25/36 anonim ***** válasza:

18 vagy. Még nem vészes. Ha majd betöltöd a 20-at és még mindig itt tartasz, na az már gáz!

Gyorsan kezdj el udvarolni egy kis aranyos csajnak, és még a 20. szülinapod előtt megkaphatsz mindent, amire csak vágysz!;)

2012. júl. 15. 21:41
 26/36 A kérdező kommentje:
Adtatok egy kis löketet, köszi. Amúgy az a baj, hogy néha a legártatlanabb kis csajról derül ki, hogy a legnagyobb r*banc. :/
2012. júl. 15. 23:18
 27/36 anonim válasza:
A külső az egy dolog ha a belső az meg tud fogni. Lehet hogy a csajozós teknikád nagyon gáz.1: nem tudsz csajozni egyáltalán, ugy beszélsz vele mint bárki mással. 2: Fojton nyavajogsz valamin, a csávó az legyen sztem strapabírobb mint a lány, 3: túl rámenős vagy 4: túl nyúsz.... Vagy nem tom. Mindenesetre magabíztosan kell oda álni.
2012. júl. 21. 22:53
 28/36 A kérdező kommentje:
szerintem az a gond, hogy nincs önbizalmam, egyáltalán :/ bár az eddigi tapasztalatimnak köszönhetem ezt, de egyszerűen képtelen vagyok bízni a sikereimben
2012. júl. 22. 01:26
 29/36 Hanariko ***** válasza:
nem olvastam végig a komikat, de 18 évesen nem gáz. Semmiről nem vagy lemaradva.
2012. nov. 3. 14:23
 30/36 A kérdező kommentje:
Kösz, lassan 19 vok és ugyanitt tartok, azért emeltem ki... :/ Az a baj, h a legtöbb csajjal jól kijövök, meg könnyen, de barátságnál többet egyik se akar...
2012. nov. 3. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!