Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak se csókban, se szexben nem volt még része? 18/F
Hanyagold a csajozást 1-2 évig. Járj el haverokkal sörözni, amelyik csaj akar valamit az meg majd úgy is szólni fog.
Én így csináltam anno.
Volt egy korszakom, amikor a 2 hetes kapcsolatból futottam bele az 1 hónaposba, aztán a 3 hetesbe, és így tovább. Akkor tartottam egy kisebb szünetet, mert nekem normális, értelmes nő kellett de csak hülyét találtam. :) Azt hiszem 2-2,5 év volt a szünet. Most van egy lassan már 4 hónapos kapcsolatom és boldogok vagyunk. Ha nyilatkoznom kéne arról, hogy meg érte e erre a 4 hónapra várni 2,5 évig, azt mondanám, hogy igen.
És hogy őszinte legyek, azalatt a 2-2,5 év alatt nekem egyáltalán nem hiányzott a szex, de még a csók sem. Ha meg ölelés kellett azt lány baráttól alapból kap az ember. Aki meg azzal cikiz, hogy szűzfiú azzal ne foglalkozz, az egy kretén. Biztosan utána rohannak a nők, mert minden második csajról el tudja mondani, hogy "ez is meg volt", majd később ott tart, hogy abortuszra kell gyűjtenie a melódiáknál... Ha meg sajnáltatod magad az sem vezet semmire, sajnálatból nem fognak veled járni.
Ezt veheted negatívumnak, pozitívumnak is, de én csak tanácsnak szántam.
03:13:
Köszi, ezen is filóztam már. Bár velem még a hülyék se álltak le. :D Amúgy ha még olvasod, te milyen idős vagy?
07:54:
A BTK-sokról hallottam már, hogy rengeteg csaj van, csak nem tudom mennyire tartják magukban azt a "bölcsészkommandói" jellemet, na de ez annyira nem is lényeg. :D Amúgy ja, az egyetem bennem most az egyetlen reménysugár jelenleg.
18 vagy. Még nem vészes. Ha majd betöltöd a 20-at és még mindig itt tartasz, na az már gáz!
Gyorsan kezdj el udvarolni egy kis aranyos csajnak, és még a 20. szülinapod előtt megkaphatsz mindent, amire csak vágysz!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!