Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak se csókban, se szexben nem volt még része? 18/F
Figyelt kérdés
Lehetőségem se volt rá, a szerelmi életem ebből fakadóan egy csőd eddig. Bár nem nagyon hiszek már a jóban.2012. júl. 15. 00:36
11/36 A kérdező kommentje:
00:45-ös: nem vagyok egy álomsrác, de szerintem azért nem hánynák el tőlem magamat, bár önbizalmam az 0
2012. júl. 15. 00:49
12/36 anonim válasza:
A barátzóna elkerülése nehéz ügy, de távolságtartással megoldható. Persze azért ne ignoráld a nőket!
13/36 A kérdező kommentje:
Jó... távolságtartás, de akkor meg csak az lesz, hogy megint egy másik pasit választ, nem? Legalábbis az eddigiek szerint...
2012. júl. 15. 00:53
14/36 anonim válasza:
Soka lány ilyen pasit keres köztük én is de ilyen srácot nagyon nehéz találni sajnos....ugyh örülj inkább neki :) 16/L
15/36 anonim válasza:
Bizony-bizony, vékony a mezsgye, amin járnod kell. Ha szélesebb lenne, mindenkinek lenne barátnője.
16/36 A kérdező kommentje:
Sok lány ilyen pasit keres? :D Eddig nem ezt vettem észre. Amúgy ha valakit esetleg érdekel az én ronda pofám, privátban kaphat képet. :D Mindig azzal vigasztalnak barátaim, hogy egy valaki úgyis vár rád valahol. 7 milliárd körül van a bolygónk lakossága, most örülnöm kéne?:D
2012. júl. 15. 00:59
17/36 anonim válasza:
A barat zona nagyon konnyen elkerulheto dolog!
Csak kozelebb kell kerulni a kiszmelt szemelyhez beszelgetes kozben.
Ezutan egyre tobbszor kell hozzaerni vicces pillanatokban, ranezni, mosolyogni. Hidd el ra fogsz jonni ha elkezded csinalni.
A lenyeg kerulj kozel a lanyhoz es alakits ki vele testi kontaktust.
Nem szabad letapizni egybol, azt majd akkor ha hivatalosan jartok.
Ha nem kezdesz surgosen csajozni akkor nem lesz nod, szuzen fogsz meghalni.
Ha keptelen vagy megtenni ezeket a lepeseket, akkor egy eletkeptelen ferfi vagy.
Gyakorolj sokat, szard le a kezdeti elutasitasokat! Ra fogsz erezni a dologra, egy ido utan azt veszed eszre magadon, hogy megszerzed azt a nor amelyiket akarod.
Sok szerencset!
18/36 anonim válasza:
Ahogy így kiveszem ezekből... Szerintem te futsz a pina után és ezért. :)
19/36 A kérdező kommentje:
Sajna ja, futok, de az a gond, hogy utánam meg még 1 se jött... :/
2012. júl. 15. 02:54
20/36 A kérdező kommentje:
A barátzónás tippet meg megfogadom.
2012. júl. 15. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!