Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet, hogy csak arra kellek...

Lehet, hogy csak arra kellek neki?

Figyelt kérdés
két hete járok a barátommal mindketten 16 évesek vagyunk. mielőtt jártunk mindig csak normális, hétköznapi dolgokról beszéltünk, de amikor először találkoztunk már akkor furcsán viselkedett (benyúlt a pólóm alá, ilyenek) és megkérdeztem hogy ugye nem csak "azért" akar velem összejönni?!...azt mondta h nem. (nyilván ezt mondja mindegyik :D) de azt mondta hogy az eddigi barátnőivel mindig lefeküdtek és elég sokszor, heti 4-5 alkalommal. és hogy velem is szeretne már...és hogy nem nagyon bírja ki szex nélkül. én viszont még nagyon fiatalnak érzem magam ehhez! múltkor megpróbált megujjazni is és egy picit hagytam de aztán leállítottam inkább, erre megsértődött és összevesztünk... de mindig amikor találkozunk elkezd csókolgatni meg ilyenek, fogdos folyton... és ez zavar. :S
2012. júl. 13. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet ...
2012. júl. 13. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
köcsög gyerek. hiú is egyben. nemérti meg hogy te nem akarod...
2012. júl. 13. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, biztos! dobd minél előbb, mert előbb utóbb rávesz arra amire még nem vagy készen! ne egy ilyen hazug (el ne hidd, hogy mennyit szexelt!!!)köcsög legyen az első pasi akivel lefekszel, mert később bánni fogod. de egyébként azt csinálsz, amit akarsz
2012. júl. 13. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hanem biztos!!
2012. júl. 13. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz vele és tedd lapátra a köcsögöt!!
2012. júl. 13. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg szeretne a barátod, akkor nem sürgetne. és nem vágná a képedbe, hogy az előző csajaival mit, hogyan, hányszor csinált. ha egyáltalán tényleg csinált... :D
2012. júl. 13. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "nem bírja ki szex nélkül" meghal? Ugyan már lapátra a kisköcs@ggel
2012. júl. 13. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen "arra" kellesz neki, ha nem akarod, akkor hagyd ott, ha meg igen akkor akár meg is próbálhatod élvezni :)
2012. júl. 13. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

holnap találkozunk legközelebb és szerintem szakítok. bár ő az első barátom és fura lesz így két hét után dobni de hát ez van... nem illik hozzám mert én még fiatalnak érzem magam ezekhez a dolgokhoz.

2012. júl. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!