Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csak arra kellek?
Nagyon elegem van már abból, hogy mindig minden férfi ki akar használni. Tudom más ember is átélte már ezt, de engem már nagyon idegesít.
Én egy olyan ember vagyok, aki csak szerelemből képes szexuális kapcsolatot létesíteni. Számomra nagyon fontos, hogy bízhassak a páromban, érezzem, hogy igazán szeret és velem tervez hosszú távon. Ennek ellenére mindig olyan férfiakat fogok ki, akiknek csak szexre kellenék...már az első alkalom előtt tisztázom, hogy ez nekem nem jön be...erre még ők vannak felháborodva, hogy ilyen vagyok. Ezt nem érem...mért ilyen a legtöbb férfi? Gondolom, hogy vannak kivételek, legalábbis bízom benne.
Megnyugtatlak, vannak kivételek.
Történetesen én is egy ilyen kivétel volnék, ugyan is jómagam szintén csak szerelemből tudok/vagyok hajlamos szexuális kapcsolatot létesíteni.
Sajnons kevesen vagyunk ilyenek, mert a legtöbb férfitárs igen könnyűvérű.
Sajnos ez van, ez a magyar átlag....
Kitartó leszek ez biztos.
Amúgy nincsenek nagy igényeim, mert nem várom a szőke herceget fehér lovon. Nekem nagyon is jó egy átlagos külsejű, normális gondolkodású fiatalember, aki az igazi társam lehet. Mindig arra gondolok, hogy ha az összes barátnőm megtalálta az igazit nekem ez miért nem sikerül? Talán nekem is sikerülhet végre...
Viszont egy olyan kapcsolatba soha nem fogok belemenni, ami csak a szexről szól...néha elégítsem ki más igényeit, ő meg viszont az enyémet. Közben meg akkor dob el, amikor akar...az ilyen számomra megalázó és szóba sem jöhet. Még a magányt is jobban bevállalom, de azt soha, hogy valaki ágyasa legyek...ez számomra undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!