Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből derül ki, ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből derül ki, ha egy fiúnak csak "arra" kellek?

Figyelt kérdés

Mik azok a jelek, amikből egyből arra lehet következtetni, hogy csak az ágyba van szüksége rád?

3 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Én 17, ő 21 éves.Elég sok mindenben hasonlítunk, de ugyanakkor sok mindenben különbözünk is.Ő azt mondja, sok az a 4 év, de ettől függetlenül szeret, és nem akar elveszíteni. Minden nap találkozunk, de mindig csak 8ig ér rá, mert utána edzésre kell mennie. Minden második hétvégén egy másik városba megy, mert ott laknak a szülei. Pl most hétvégén is lent volt (még mindig lent van), szombaton felhívott, tegnap nem, még egy smst se küldött.Ma hívott, hogy este hazaér, majd hív, és összefuthatnánk ha edzés előtt otthon lesz. Ennyire nem vagyok fontos neki, hogy késsen edzésről, vagy esetleg hamarabb elinduljon haza, hogy még találkozhassunk így 4 nap után? Haverjától azt is hallottam, hogy megcsalt múltkor, bár nekem tagadja...és haverja se a legmegbízhatóbb emberek közé tartozik, mégis tartok tőle, hogy van abba a városba is egy másik lány, és én csak egy vagyok a sok közül. Túlreagálom? Hogy kéne viselkednem? Minden jó vele egyébként, legtöbb dologban megértjük egymást, akkor miért csinálja ezt..? Néha olyan érzésem van, hogy azért késik a megbeszélt helyről, és azért siet mindig az edzésre, hogy csak addig kelljen velem lennie, ameddig megtörténik a dolog. Olyan mint az időjárás, egyik nap bújik, puszilgat, szeretget, másik nap meg mintha nem is ő lenne...Mitől van ez?

2012. jún. 25. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezek alapján szerintem szeret téged, de nem szerelmes. Lehet, hogy "még" nem az, de sajnos nem úgy tűnik, hogy meglenne a rózsaszín köd.
2012. jún. 25. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. Soha nem fogsz rájönni, hogy mi az igazság. Fiúként mondom, bármelyik lánnyal elhitetem, hogy szeretem, nem fog semmit sejteni. Aztán, hogy csak dugásra kell? Az az én titkom marad:)
2012. jún. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!