Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak ennek a fiúnak vagy nem kellek neki? (16/l) l éccci, help : )
Pénteken gólyabálos buliban csókolóztam és sokat beszélgettem egy sráccal,akivel azelőtt is szemeztünk,ill. sokszor láttam hogy néz engem..azóta viszont nem keresett:nincs meg a számom neki,de facebookon üzit írhatott volna...
viszont konkrétan nem búcsúztam el tőle,mert rosszul lettem hirtelen és nem mentem utána,mikor mentünk be a tánctérre hanem hirtelen megfordultam és kimentem a leveőre:egy pár percet még vártam,de nem jött ki utánam..-azelőtt már mondtam neki 5ször hogy hamarosan hazamegyek taxival,mert már nem élvezem és nem tetszik a buli..lehet hogy azt hitte hazamentem se szó se beszéd?ez is olyan fura...lehet hogy megsértődött?írjak neki egy pár sort mert nincs vesztenivalóm? vagy várjak míg újra találkozunk és beszél velem?
megalázó,ha írok neki:úgy értem nem a szívemet öntöm ki,csak hogy mi a helyzet vele típusú üzenet...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!