Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, h egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, h egy fiúnak csak "arra" kellek?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy fiúval, aki 7 évvel idősebb nálam (én 16, ő 23). Sok félreérthető megjegyzése van, meg mások szerint is érdeklem, nem is kicsit, de van egy barátnője, több, mint egy éve...

Másoknak (előttem) el is mondta, h csak a szexre kell a csaj. Állítólag most nem tudja, h mitakar, egy norm. kapcsolatot, vagy a régebbóta tartó uncsi kis kapcsolatát...

nem tudom, h mit akar, de én eléggé beleestem, és félek a végétől...

Segítsetek légyszilégyszi!!

2009. okt. 20. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehet h csak szerinted olyan kis uncsi az a kapcsolat. valószínűleg csak arra kellesz neki. felejtős az ügy.
2009. okt. 20. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
ha nem akarsz a végén pofára esni, akkor bármilyen nehéz is bele se kezdj vele semmibe.
2009. okt. 20. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
beszélj vele, jó lenne ha 23 éves korára el tudná dönteni, h mit akar. de alapvetően gázos, uh szerintem is felejtős. akármi lenne belőle, a megnyilvánulásából ítélve te sem lennél boldog mellette.
2009. okt. 20. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd inkáb gyere hozzám.
2009. okt. 20. 21:56
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

utolsó válaszoló: hülyee xD

2009. okt. 20. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
csak jól megakar dörrenteni, meg sunázna téged, meg blokkolná is a nunusod
2009. okt. 20. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
ismerős az eset, szerintem nem is vagy szerelmes, hanem csak vonzódsz hozzá. én i éreztem így, azt hittem h szerelem, de így visszagondolva nem volt az. csak jó pasi volt, vonzó, és ő tuti csak a szexet akarta. a szerelem az amit most érzek. és azt hiszem örökre... :$ még ráérsz, 16 évesen még sok fiú fog tetszeni, ha szerelmes leszek azt igazán érezni fogod...
2009. okt. 20. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
pedofil
2009. okt. 20. 23:29
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha hajlandó kinyalni téged, akkor szerintem komolyan gondolja a kapcsolatot
2009. okt. 21. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
77%
Feküdj le vele. Ha dob utána, akkor csak arra kellettél neki, vagy nem voltál túl jó az ágyban.
2009. okt. 22. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!