Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatom meg, hogy tetszek-e egy bizonyos fiúnak?
Nos,van egy fiú.
Aki nekem nagyon tetszik,de nem hiszem,hogy én bejövök neki. 13 éves lesz,én 12 vagyok.Gondolom ez nem annyira gond.
Eléggé érett vagyis azt hittem a fiúk később érnek,de ezt ő úgy látszik megcáfolta.
A lényeg,hogy van egy másik lány aki még nagyon fiatal,a fiúnál 3 évvel fiatalabb,tehát 9-10 éves.
De úgy néz ki,a fiúnak mégis az a lány tetszik pedig megkell mondjam nem egy szépség. És olyan nyávogó hangja van,hogy ha hozzám szól bántja a fülemet :D
Én és az a fiú nagyon rosszba vagyunk folyamatosan,azt a szót mondja ami egyenlő az utca sarokkal,ha így érthető.
viszont tegnap állítólag megcsókolta azt a lányt.
Nem hiszem,hogy tényleg igaz lenne,hisz csak 9 éves a lány...de mind1..
Lehet,hogy csak direkt cukkol,és közben én tetszek neki ?
Vagy ne reménykedjek ?
Én :
barna haj,barna szem,és középsúlyú vagyok,157 cm.
Fiú :
barna haj,barna szem, vékony és 165 lehet.
Másik lány :
Vörös haj,kék szem, középsúlyú és 140-145 cm lehet.
szerintem egyszerűen csak mond a fiúnak mikor piszkál hogy tudom hogy azért piszkálsz mert tetszem neked de nincs ezzel semmi gond te is bejössz nekem és majd meglátod a reakcióját :D
amúgy aranyos vagy hogy igy aggódsz :)
Köszönöm.
Egyébként hány éves vagy és lány vagy fiú vagy ?
Bocsi, a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!