Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom, h egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, h egy fiúnak csak "arra" kellek?

Figyelt kérdés

megismerkedtem egy fiúval, aki 7 évvel idősebb nálam (én 16, ő 23). Sok félreérthető megjegyzése van, meg mások szerint is érdeklem, nem is kicsit, de van egy barátnője, több, mint egy éve...

Másoknak (előttem) el is mondta, h csak a szexre kell a csaj. Állítólag most nem tudja, h mitakar, egy norm. kapcsolatot, vagy a régebbóta tartó uncsi kis kapcsolatát...

nem tudom, h mit akar, de én eléggé beleestem, és félek a végétől...

Segítsetek légyszilégyszi!!

2009. okt. 20. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. De gondolj arra: álmaid hercegének van egy kapcsolata, amiben kényelmesen érzi magát, mert nem kell pedálozni: megfelel úgy, ahogy van. Elfogadták. Megismert téged, belobbantál az életébe.... de csak akkor fog a megszokott kapcsolatából kilépni, ha biztosabbnak lát téged. Tehát, ehhez meg kell ismernie jobban téged s igen: eljutni a szexig. Ez a "barátom vagy", meg "jó fej vagy"-állapot közel nem kielégítö ahhoz, hogy egy pasi kilépjen egy kapcsolatból. Tehát igenis KELL a szexuális kapcsolat, söt: túl kell szárnyalnod az eddigi csajának a teljesítményét ahhoz, hogy lépjen. Amíg ez nem következik be, addig ne is ringasd magad abba, hogy a pali a tiéd lesz. Ha pedig nem vagy képes érzelmeket ébreszteni benne, akkor igen... Csak "az" lesz a dolog... semmi más.... Tehát valahol rajtad is múlik a dolog, nemcsak rajta....
2009. okt. 23. 02:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én 23 éves fiú barátaimnak csak szexre kell egy 17 éves. És annak idején mindannyian belesétáltunk egy-két ilyen tinivadászba. hát ennyi! És ha annyira unná a barátnőjét, akkor nem lenne vele egy éve. NO comment.
2009. okt. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!