Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EGy aranyos, kisfiús külsejű 22 éves fiúnak hogyan lehetne esélye a lányoknál? Nem kellek senkinek sem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 23:55
1/14 anonim válasza:
egy kislányos kislánynak biztos bejönnél, miért ne?
2/14 anonim válasza:
Küldj képet. Egyébként van esélyed. Csak nem mindenkinél.
3/14 anonim válasza:
Megértelek. Egyébként pesti vagyok, de nem nő.
4/14 anonim válasza:
Simán van, pl itt vagyok én, nekem is sikerült :D
Sztem a csajok szeretik.
5/14 A kérdező kommentje:
ma 01:14
az lemaradt,hogy én ám alacsony és vékony is vagyok és ezért is tűnök kisfiúsnak
tudom vannak magas ám kisfiús arcú fiúk is, mivel magasak náluk nem is nagy probléma, hogy barátnőjük legyen, sokkal nagyobb esélyeik vannak, mint egy alacsony, vékony, aranyos pofikájú fiúnak
2012. febr. 10. 01:19
6/14 anonim válasza:
Én 180 vagyok, de sok csaj már ha küldök képet elájul, pedig a magasságom még nem is tudják.
8/14 anonim válasza:
Küldj egy képet nekem kíváncsi lettem :)
9/14 anonim válasza:
Ki küldjön? A kérdező vagy én aki előtted írt? :O
10/14 anonim válasza:
Mindkettőtökről jöhet :)) Én imádom a kölyökarcú fiúkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!