Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol keressek ilyen barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek ilyen barátnőt, társat, feleséget?

Figyelt kérdés
alapvetően egy kedves,aranyos,családot,gyerekeket akaró és azokról gondoskodni is hajlandó,feleségnek alkalmas,klasszikus értelemben szerethető,régi értelemben vett normális értékrenddel rendelkező lányt keresek.Aki nem kiszolgáltatni és eltartatni akarja magát,hanem hallott már a kölcsönösség és az együtt szóról.De szeretném ha az ágyban odaadó,kényeztető lenne,magától eszébe jutna néhány szokatlan ötlet,vagy ha én állok elő vele,nem dőlne össze a világ,hogy "Úristen,hogy jutnak ilyen dolgok az eszedbe?"és nem csak azt közli,hogy "a te dolgod,hogy kényeztess engem,ha rá akarsz venni valamire"Továbbá olyanból se kérek többet,aki csak szórakozópartnert keres,aztán majd meglátjuk,de sose látjuk meg.és nem csak olyat aki érzelmek nélkül csak szexpartner akar lenni-ez nekem nem megy.nem kellene,hogy topmodell,szépség legyen,én sem vagyok az,csak annyit szertnék,hogy vékony alkatú és hosszú hajú legyen.én mindezt egy valakitől szeretném megkapni.Vagy ilyen nő már nem létezik?????????
2012. jan. 30. 12:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
De igen léteznek, csak nagyon kevesen vannak... Hogy hol? Azt nem tudom... szerencsére lesz szükséged, hogy egy ilyen nőt megtalálj.
2012. jan. 30. 12:16
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

Ezek nem túl nagy kérések egy nőtől, sőt, teljesen alap dolgokat írtál le.

Járj minél többet társaságba, mást nem tehetsz. Ismerkedj, cseveréssz és majd megtalálod az igazit. Hány éves vagy és hány éves nőkre gondolsz?

2012. jan. 30. 12:20
 3/23 A kérdező kommentje:
38 vagyok és legalább 10-el fiatalabb kéne legyen,hogy legyen idő a gyerekekre is.az ismerkedős cseverészésre pedig már se időm ,se kedvem
2012. jan. 30. 12:44
 4/23 anonim ***** válasza:
és mik a paraméterei a hirdetőnek? ;-)
2012. jan. 30. 12:45
 5/23 A kérdező kommentje:
187-95. nem egy divatlapból léptem ki,nem a szőke herceg vagyok fehér merciben
2012. jan. 30. 12:51
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Foglaljuk össze:

csúnya vagy, nincs pénzed, 38 vagy, de minimum 10 évvel fiatalabb lányt keresel...

ráadásul elég szép igényeid vannak vele szemben

most írhatnál valami olyat, ami egy nőt nagyon meg tudna fogni benned, amiért odalenne, amibe egy csapásra beleszeretne

mert ha ilyen nincs, akkor miért lenne veled?

38 évesen már elég szépen lekéstél szinte minden nőről

ugyanis a normális lányok már 20-30 éves korukban elkelnek, megházasodnak, párkapcsolatban élnek

miért kellett 38 éves korodig várni a kereséssel, elcseszted az életed nagy részét és most kapkodsz, könyörögsz, GYK-n próbálkozol

előbb kellett volna gondolkodni

elárulom, elég kevés 20-28 éves lány keres 38 éves férfit, aki meg esetleg igen, az pont a te feltételeidnek nem fog megfelelni, mert nem véletlenül maradt egyedül

a kérdésedre a válasz, hogy hol találhatsz ilyen nőt:

bárhol

de leginkább már sehol...

2012. jan. 30. 13:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha nem nézel ki jól, és pénzed sincs, akkor örülj ha egyáltalán vmilyen nőt találsz, ilyenről pedig csak álmodozhatsz.
2012. jan. 30. 13:07
 8/23 A kérdező kommentje:
MONDJUK AZÉRT HOGY NE EGY BUNKÓ KOCSMATÖLTELÉKKEL ÉLJEN,AKI CSINÁL NEKI KÉT GYEREKET,AZTÁN OTHAGYJA EGY RIBIÉRT,VAGY CSAK ÚGY .AKI ELEINTE SZÉPEKET MONDOTT NEKI,VETÍTETT NAGYOKAT,AZTÁN KIDERÜL,HOGY EGY SENKI.EGYÉBKÉNT NEM MOST KEZDTEM EZEN GONDOLKODNI,CSAK FLESLEGESEN PAZAROLTAM AZ IDŐMET OLYANOKRA AKIK NEM ÉRDEMELTÉK VOLNA MEG.ÉS BOCS,HOGY NEM SZÜLETTEM A RÓZSADOMBRA.
2012. jan. 30. 13:15
 9/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, miért kell szidni a kérdezőt. Teljesen normális igényei vannak. Az, hogy későn kap a fejéhez, hogy asszony kéne, való igaz, de ezért beszólni olyan, mint halottnak a csók.

Na és ha nem túl jóképű és nem túl gazdag? Na és? Ki az? Pláne 38 évesen naná, hogy nem úgy néz ki, mint egy 25 éves sportoló. De még az is benne lehet, hogy nem is olyan csúnya, csak ő gondolja magát annak.

Kérdezőnek: ne csüggedj, még bármi lehet.

2012. jan. 30. 13:21
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos olyan nő nem létezik, aki elvárná a párjától, h ne legyen egy bunkó kocsmatöltelék.
2012. jan. 30. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!