Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Pedig szeretem
Fejezd be a rajongást,4 telefonhívásból hidd el nekem,hogy nem ismersz meg embert.
Nem tetszik neki a korod,minden bizonnyal nem szerelmes beléd.Ezt a sok energiát,amit rá pazarolsz inkább fektesd abba,hogy keress magadnak egy olyan srácot,aki fülig szerelmes beléd és megkapod tőle mindazt a szeretetet,amit megérdemelnél.
2hozzászólónak:
volt barátom 7hónapig de a még vele voltam csak rá tudtam gondolni mármint a szövegben leírt srácra.
3hozzászólónak:
félek felhívni hogy mit szól?!félek hogy leráz
"2hozzászólónak:
volt barátom 7hónapig de a még vele voltam csak rá tudtam gondolni mármint a szövegben leírt srácra. "
Jó,akkor így fogalmazok:ezt a srácot felejtsd el előbb,aztán keress csak magadnak valakit és csak akkor járj vele,ha úgy érzed,hogy szerelmes vagy.
Mindenképp hívd el 1 kávéra v vmire, legalább megbeszélnétek ezt az egészet. lehet neked is változna a véleményed 1 beszélgetés során. vagy nem lesztek 1 hullámhosszon vagy minden okés lesz. ő rájön,h jófej, okos csaj vagy és megy minden,mint a karikacsapás... :)
ahogy előttem is írták, semmi veszítenivalód nincs. azt sokkal jobban meg fogod bánni, ha nem próbálod meg, mintha még mindig ilyen bizonytalanságba lennél,mert nem mersz lépni.
hajráhajráhajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!