Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszem egy fiunak de én enm viszonozhatom a szerelmét pedig szeretem a többi lent!
Figyelt kérdés
van egy fiú akit tavaly nyáron dobtam 1 nap után pont az nap amikor hazamentem a nyaralásból igaz 700 km erre lakunk egymástól. 1 év után felvettem msn re beszélgettünk bocsánatot is kértem tőle meg is értette. egyre többet kezdtünk dumcsizni mivel ő is ilyen "művészlélek" szeret írni stb ezért jól megértjük egymást. egymásnak irogatunk ilyen szövegeket. egyik nap írt egy szöveget mondtam neki hogy nekem ez nem tetszik erre ő talán azért mert nem találtam meg azt a szmélyt akiről írhatnék. (ez alatt azt értem hogy barátnő) faggatni kezdtem hogy honnan tudja meg hogy ő az a személy meg stb meg kérdeztem azt is hogy mi lesz ha a az alány nem viszonozza?? erre ő össze roppanok gondoltam nah nagy pácban vagyok mert én vagyok ez a lány ez holt biztos de micsináljka?? szeretem de 19 éves és én 15 vagyok 700 km lakunk egymástól csak nyáron találkozunk most akk ezt hogy?? leginkább a kor zavar ...a szüleim biztos nem örülnének neki...nagyon félek nyáron megyek erdélybe és már előre látom mi fog történni nem alarom összetörni a szívét ...2012. jan. 17. 15:01
1/2 anonim válasza:
Hasonlo helyzetbe vagyok..csak en es az illeto lany kozott 11 ev van.Es nekem mar teljesen osszetorte a szivem mert nem lehet koztunk kapcsolat...szerintem hallgass a szivedre...4 ev most sok...de idosebb korba annyira nem.Szerintem ne gatoljon meg semmi...legyel vele es nezd meg hogy erzed magad vele,talalkozzatok tobbszor es szerintem adj egy ''eselyt'' neki..remelem tudtam valamit segiteni
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen hát arra jutottam hogy most még semmit nem akarok tőle de ha idősebb leszek akkor ez a 4 év már nem fog számítani sőt még kell is annyi és akkor már bármi lehet :D
2012. jan. 19. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!