Csak arra kellek neki?
Majdnem 1 éve ismerem a barátom, kb 3hónapja járunk. Szeretem ő, és ő is engem(elvileg). Csóknál, siminél eddig nem engedtem többet, de ő folyton mnja hogy jó lenne már ha engedném a szexet is. Még nagyon korainak érzem. én 15vagyok ő 16 éves. szerintetek tud még várni rám? ill. csak a szex miatt van velem?
ui: szűz vagyok még, elvileg ő is az.
Lehet, hogy csak nagyon beindultak a hormonjai a tapizástól!:D
Ha nem vagy még kész rá ne engedd neki, ha nem tud rád várni 16évesen (valljuk be még nem olyan idős hogy szüksége legyen mindenképp a szexre) akkor nem szeret igazán!
18/L
Hú, hát manapság a 3 hónap is szép idő. Szerintem szép dolog, hogy kivársz a dologgal, amíg nem érzed h itt az ideje.
Ennyiből nehéz megmondani h csak arra kellesz e neki, ennyi idő után már megvannak az embernek az igényei, szóval egyáltalán nem biztos h csak kihasználna.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne azért menj bele, mert ő erőlteti, ha pedig ki tudja várni akkor tényleg szeret, ha nem akkor meg nem.
Figy megmondom a kósert. én már túlléptem a 16 éves kort szóval tudom.
1) sem 3 sem több hónapot nem jópofizik valaki sexért. Max ha egy suliba jártok akkor max elvisel és talán egy sex erejéig jó vagy neki.
2) a 16 éves fiúdnak te akkora balfas vagy a szemében a sex területén hogy nem is úgy tekint rád szinte.
3)Azért mégis kipróbálná mert azért kitudja.
4)tuti nem használna ki szóval azé bírja a fejed
5
a végeredmény hogy igen csak arra kellesz neki hidd el.
ha nem így lenne akkor kiverné otthon 3 szor és megvárná amíg felnősz a felnőttek szintjére és utána tapizna.
Megoldáok
1) nem engeded neki és folytatod az áljárást és megy minden tovább így
2)megmondod neki hogy te csak egy szarzsák vagy és inkább a private spicéra verje ki
Köszönöm a válaszokat
Milliószor megigéri hogy(szószerint idézem) "Odafigyelek majd, hogy ne fájjon és nagyon vigyázok majd rád" Amikor tapiz akkor a hasamról gyorsan levándorol a keze, de olyankor megfogom a kezét, már szinte reflexből.
3. LOL vagy, meg egy bohoc! igaz, az irasod felet alig birtam kiolvasni. biztosan az en hibam. 16 eves elmultal, es mekkora tapasztalatod van, meglatszik!
kerdezo: szimpatikus, ahogy kezeled a helyzetet. ha varni akarsz, akkor ne add oda magad. nehez egy hormonjaival feltolott 16 evessel. ha nagyon nem birsz vele, pettongelhettek, ha az neked belefer. felkeszit a szexre, megismeritek egymas testet, a sajat vagyaitokat is, jobb lesz az elso egyuttlet.
Jajj, csak szexet akar, oda ne sz@rjak, utolsó.
Szexelni akar veled, ami nem azt jelenti (ami kb. mindenki fejében él) hogy amint szexelnétek vele, ott is hagyna, mert csak erre voltál jó neki.
Kb. egy éve jöttem össze a barátnőmmel, és kb. három hónap után én is ezzel "b@szogattam" már, hogy ha gondolja próbáljunk ki pár dolgot. Így utólag már azt látom, hogy ha nem a végeredményt nézzük, akkor ez elég rossz ötlet volt, mert akár szakíthatott is volna velem a nagy nyomulásom miatt.
Igen, szeretkezni akartam vele. Vagy szexelni, dugni, szerelmeskedni, k*rni, kinek ahogy tetszik a szó. Volt idő tényleg, amikor azt hitte, hogy csak arra kell nekem, és ezt el is mondta nekem, akkor egy kicsit visszavettem, de fél éve ő maga mondta, hogy kezdjünk el pettingelni. Azon voltam, hogy minél jobban élvezze, hogy minél hamarabb csinálhassuk a hagyományos módon. Nyár elején meg is történt, és azóta szinte le sem lehet vakarni minket egymásról minden értelemben :)
Szóval azt ajánlom várj még valamennyit, vagy egy időre mondj egyértelmű nemet neki, de attól még, hogy szexelni IS akar veled, nem azt jelenti, hogy csak arra kellesz neki. Aztán hozd fel te a szexet, amikor ő nem számít rá. Nem tudom a barátnőm szándékosan csinálta-e így, vagy véletlenül, de bejött, és kiálltam a "próbát", mert szerintem meglátta, hogy tényleg szeretem őt, nem csak szexelni akarok.
A többi válaszolónak esetleg: Elhiszem, hogy egy felnőtthöz képest én sem vagyok valami tapasztalt, de a kérdező kérdésére tudok rendesen válaszolni, mert át tudom élni azt, ami vele történik, mivel a részese voltam nemrég. Ja és mi is szüzek voltunk amúgy mindketten.
17/F
én vagyok akit lenuláztál kérdező
lehetsz naív hülye lány de ez az igazság!
Kicsit viccesen durván fogalmaztam de ez van hidd el.
Szerintem ha szeret a baratod akkor kepes varni eveket is!!! ezzel nem azt mondom h varasd evekig:D
baratnommel mind2en 18 evesek vagyunk es szuzek fel eve jarunk en is szekaltam azzal h jo volna a szex de mar meguntam h mindig csak kerjem tole rajottem h neki is kell ido es nem csak ugy van ahogy en szeretnem mar kivanja tudom csak fel meg de en kepes vagyok varni ra meg tobb idot is mert szeretem (L)
Tehat ha a pasid is szeret akkor var rad ha meg nem akkor jol teszed ha nem fekszel le egybol vele (erdemelje ki)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!