Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a csajokat én a nőket! Csak arra kellek nekik hogy felemljem őket?
igen lehet túl jó vagyok..
ma 20:58
Még veled él vagy ő is tovább állt?
azt fogadd el tényként, hogy a nők jellemző része nem tud elfogadni. furcsa, mert tényleg jó lennél, de mégsem. szerintem a nők 10%-a tudja látni azt ami benned van.
ez van
amugy nincs már velem, az anyjáékkal él.
sokat hallom amikor a feleségek szidják a férjüket, vagy éppen ok nélkül. amikor egy férfi mellett egy nő lessz valaki akkor az jó. sajnos nőként is fog élni melletted.
a lényeg, hogy olyan nővel ne kezdj ki aki nem önnálló életet él. olyannal érdemes aki elköltözött a szüleitől, önnálóan él. tudja mit akar, tesz is érte,, de ha azt mondja neked a szemedbe, hogy te leszel a gyermekem apja és meglátja benned a jellemző vonásokat , akkor az lessz a jó. az már nő a javából.
ma 21:11
Ezt hogy érted?Eltud fogadni de még sem?Akkor legyek inkább egy köcsög?Lehet azt kellene,de papucs sme vagyok ez az..Ahogy az egyik válasz adó mondta,talán az arany középút.Akkor ezek szerint a nőknek egy köcsög kell..mert a középút sem jó,és ezek szerint a papucs sme,bár papucsnak nem mondanám magam.Akkor ezek után egy köcsög leszek.:D
Ne legyél köcsög, ismerkedj másokkal...
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!