Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem a csajokat én a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a csajokat én a nőket! Csak arra kellek nekik hogy felemljem őket?

Figyelt kérdés
Bocsánat ez most nagyképüre fog sikeredni,vagy is vegye mindenki annak aminek akarja.Volt már jó pár kapcsolatom és nő ügyem,baráti,komoly,szexkapcsolat,lelki szóval minden féle és fajta.Megmondta nekem az összes nő akivel kapcsolatom volt hogy ilyen jó nőnek és csajnak nem érezték magukat senki mellett mint mellettem.De viszont komolyabban egyik sem tudta magát vagy akarta magát elkötelezni mellettem,kicsit olyan néha mint ha én elő hoznám a nőiességüket és utánna tovább állnak.Pedig én akármelyikükkel elköteleztem volna magam és tettem és érte.Nem tudom hogy rossz lányokat,nőket fogtam ki és csak kihasználtak?
2012. máj. 4. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos.Mostantól inkább válassz olyant,aki szerényebb.Mert az a baj,hogy olyan lányokat keresel,akik mutatni akarnak valamit,pld.téged.Keress olyant,aki téged akar.
2012. máj. 4. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
nem vagy ezzel egyedül, sajnos ez van, mellettem is nő lett a feleségem, tényleg nő, én voltam a barátja , mellettem élt.ilyen egyszerű. túl jó vagy
2012. máj. 4. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:

igen lehet túl jó vagyok..

ma 20:58

Még veled él vagy ő is tovább állt?

2012. máj. 4. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
majd ,idővel. rád fog akaszkodni egy tenyészkanca. te leszel az áldozati férj, ő meg élni fog melletted. fizeted a gyerktartást , csak azért mert a gyermeket nézed, más gyermeke után. az ilyeneket, mint te is vagy szokták kihasználni. szóval, ha gyermeked lessz , csináltass azonnal dns-t, szerintem. téged papucsnak néznek. de inkább azt mondanám te is olyan vagy mint az aranyközépút. de a nőknek az nem kell. nekik vagy papucs, vagy tenyészbika kell. te sem vagy egyik sem.
2012. máj. 4. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:

azt fogadd el tényként, hogy a nők jellemző része nem tud elfogadni. furcsa, mert tényleg jó lennél, de mégsem. szerintem a nők 10%-a tudja látni azt ami benned van.

ez van

2012. máj. 4. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

amugy nincs már velem, az anyjáékkal él.

sokat hallom amikor a feleségek szidják a férjüket, vagy éppen ok nélkül. amikor egy férfi mellett egy nő lessz valaki akkor az jó. sajnos nőként is fog élni melletted.

a lényeg, hogy olyan nővel ne kezdj ki aki nem önnálló életet él. olyannal érdemes aki elköltözött a szüleitől, önnálóan él. tudja mit akar, tesz is érte,, de ha azt mondja neked a szemedbe, hogy te leszel a gyermekem apja és meglátja benned a jellemző vonásokat , akkor az lessz a jó. az már nő a javából.

2012. máj. 4. 21:20
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 21:11

Ezt hogy érted?Eltud fogadni de még sem?Akkor legyek inkább egy köcsög?Lehet azt kellene,de papucs sme vagyok ez az..Ahogy az egyik válasz adó mondta,talán az arany középút.Akkor ezek szerint a nőknek egy köcsög kell..mert a középút sem jó,és ezek szerint a papucs sme,bár papucsnak nem mondanám magam.Akkor ezek után egy köcsög leszek.:D

2012. máj. 4. 21:21
 8/8 lila nyuszi ***** válasza:

Ne legyél köcsög, ismerkedj másokkal...

21/N

2012. máj. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!