Mennyire normális, hogy a férjem pucér csajokat nézeget a neten?
Figyelt kérdés
Amúgy minden rendben vele, szerető férj, apa, szeret minket, munka után egyenesen hazajön, de néha látom a gépen, hogy milyen oldalakat néz...Mit gondoltok erről?2011. júl. 26. 20:18
1/39 anonim válasza:
szerintem magadban keresd a hibát :)
2/39 anonim válasza:
Az első válaszoló egy hülye bunkó.
Egyébként szerintem teljesen normális,hát hiszen férfi..mi mást nézne.
3/39 anonim válasza:
Vedd rá, hogy téged nézegesen!
Frissítsétek a szexuális életeteket. Én a helyedben beszélnék erről vele.
5/39 anonim válasza:
Az én férjem is nézegeti,szerintem normális.Ha kedvem van én szoktam nézegetni a pucér pasikat,sőt még szex videókat is.Kedvet is szoktam kapni egy kis hancúrozáshoz a párommal.
6/39 anonim válasza:
Hát egyrészt örülj neki hogy csak nézi és hát azokat úgysem kaphatja meg . Másrészt elég lehangoló hogy inkább helyetted azokat nézi . Én a helyedben vennék valami szexi fehérneműt vagy valami jó kis jelmezt akár bilincset :P és meglepheted vele :)!
7/39 anonim válasza:
Normálisabb, mintha pucér pasikat nézegetne :D
Egyébként nem feltétlen gond, de beszéljetek róla, lehet hogy van valami oka a dolognak, amit meg tudsz szüntetni. Bár az is lehet, hogy így éli ki azt a híres "vadászösztönt".
8/39 anonim válasza:
Keresi a változatosságot! És meg is fog csalni amint lehetőség nyílik rá! Ez biztos! 33f vok! Én már csak tudom...
9/39 anonim válasza:
Egyszer olyan szerelmes voltam, hogy más nőt észre sem vettem. Na, az volt a nem normális! Egy pasi persze hogy megnézi a nőket. Főleg, ha ingyen van. De esetleg megpróbálhatsz olyan lenni, mint azokon az oldalakon.
10/39 anonim válasza:
Ha filmet néz, még megértem, mert az aktus izgatja. de, hogy ott vagyok és meztelen nőket néz, én megalázónak érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!