Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális, hogy a...

Mennyire normális, hogy a férjem pucér csajokat nézeget a neten?

Figyelt kérdés
Amúgy minden rendben vele, szerető férj, apa, szeret minket, munka után egyenesen hazajön, de néha látom a gépen, hogy milyen oldalakat néz...Mit gondoltok erről?
2011. júl. 26. 20:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki megnyugodhat, az összes férfi megnézi a pucér nőket. És az, hogy megnézi a pucér nőket a neten, nem azt jelenti, hogy élőben is kiesik a szeme a nők láttán. Én is felsóhajtok, a Trójában a hasizmok láttán, meg megnézem a félmeztelen focistás képeket, bár az utcán nem nézek meg egy pasit se, ha mégis akkor az biztos nagyon különleges, mert amúgy csak az én tökéletes testű egyetlenem van nekem, de ettől nem fogom eljátszani, hogy legalább olyan szent életű vagyok, mint a pápa.
2011. júl. 26. 20:43
 22/39 anonim ***** válasza:
39%
Micsoda hülyeségeket írnak itt egyesek. Mi 20 éve vagyunk házasok és teljesen ki van békülve a külsőmmel. Normális szexuális életünk van és mégis nézi a neten a szex oldalakat. Hát emberek férfiből van!!!!!teljesen normális!!!
2011. júl. 26. 20:45
 23/39 anonim ***** válasza:
22%
Azok sajnálkoznak itt, akik nem ismerik a férfiakat, vagyon nagyon naivak, mert azt hiszik, amit ők nem tudnak az nincs. Minden férfi néz ilyeneket, tudjátok alamuszi nyuszi is nagyot ugrik, max, ha homokos, akkor talán nem néz.
2011. júl. 26. 20:48
 24/39 anonim ***** válasza:
46%
Mindenki tudja, hogy nézik őket, de nem mindegy, hogy ebbe belevonják a párjukat. Pontozzatok le, de az a nő, aki mosolyogva nézi a párjával a pucér nőket, az nem nő. Ennyi büszkeség szoruljon már belétek.
2011. júl. 26. 20:53
 25/39 anonim ***** válasza:
47%
Inkább nézem vele mosolyogva, mint úgy gondolja, hogy egy házisárkány vagyok és titkolnia kell előttem mindenfélét.
2011. júl. 26. 22:07
 26/39 anonim ***** válasza:
32%

Egyesek röhejesek :D Vagy még nem szexeltek igazi férfivel.

Megnézi mind, mert szeme van, és a férfi ezerszer vizuálisabb, mint a nő.

Ameddig egy nő agya egy kép hatására a házasságig és gyerekig elkalandozik, addig egy férfié egy hasonló kép láttán (természetesen ellenkező nemű) addig tart, hogy "jó a segge".

Aki ezt képtelen felfogni, annak elég szar házas évei lesznek.

2011. júl. 26. 22:09
 27/39 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nincs benne semmi rossz.Néha én is szoktam 18-as karikás dolgokat nézegetni.Az lenne rossz,ha kisgyerekeket nézegetne(meztelenül),vagy férfiakat.
2011. júl. 26. 22:24
 28/39 anonim ***** válasza:
33%

22:09

Te jó ég, pasi vagyok!

29/L

2011. júl. 26. 23:00
 29/39 anonim ***** válasza:
56%

Ez már nem az én problémám :)

Annyit akartam érzékeltetni, hogy a férfiak sokkalta másképp élik meg ezt a dolgot, mint a nők.

2011. júl. 26. 23:03
 30/39 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg azt hiszitek, hogy amit még nem láttatok az nincs! Van olyan férfi, aki annyira szerelmes, hogy csak a párjára tud úgy tekinteni. Az élő példa gyuszek34. Lehet, hogy nem élete végéig tart ez állapot, de létezik. Az normális, hogy ha meglát egy nőt, ránéz és ennyi...semlegesnek találja. Na de az, hogy van barátnője és közben a szomszéd lányra azt gondolja, hogy 'hú, de megdgnám', na arra akármit is mondtok, nem normális!
2011. júl. 27. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!