Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok nagy valószínűséggel (nagyon) megértő csajokat?
Hát haver, nem könnyű nekünk fehéreknek az életünk, mióta divat lett négerekkel szétkeféltetnije maguknak a magyar lányoknak sajnos. :/
Nekem is csak 15cm hosszra, meg 3,7cm vastagságra, de már ezt is szégyellenem kell, mert ez is kicsi nekik azt mondják. :/
De sok ilyen van, persze most csak 1 pl -t mondtam, sok mással is ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból :D
Én szinte örülök is ezeknek a dolgoknak (pl h kicsi), mert így tök sok érdekes szituba bekerülhetek :D
"Hát haver, nem könnyű nekünk fehéreknek az életünk, mióta divat lett négerekkel szétkeféltetnije maguknak a magyar lányoknak sajnos. :/ "
Ez meg milyen hülye szöveg?
Ez tök hülyeség...
én meg amúgy sem szeretem a nagyot...a négereket meg végképp nem:O
24 l
szerintem sem kicsi, az pont jó, vagyis átlagos méret
jobb mint a 19cm
Azért, mert valaki hülyeségekre nem tud csak nevetéssel reagálni, az nem azt jelenti, hogy nem megértő. Azért te is egyetérthetsz azzal, hogyha azt mondom, hogy a bal mellem (láthatatlanul) kisebb, mint a jobb, akkor nagyobb valószínűséggel nevetnek ki, mintha valódi problémám van és támaszra van szükségem. Ergo a gyerekes tesztelgetésed oda vezet, hogy a hülye kérdéseiddel felállítasz magadban egy tézist, aminek alapvetően semmi értelme.
Ha a párom ilyenekkel tesztelgetne, hogy kicsi a pénisze, blabla persze elmondanám neki, hogy én nem így gondolom, de egy vadidegenen csak nevetnék, ugyanakkor ha tudom, hogy valós lelki problémája van, akkor egy idegent sem nevetnék ki, hanem próbálnék megértő szavakkal közeledni felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!