Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok nagy valószínűséggel (nagyon) megértő csajokat?
Figyelt kérdés
Akik nem röhögnek ki, ha olyat mondok nekik. Találtam már elég sokat csak nem könnyű keresni mert élőben félek kérdezni tőlük ilyeneket, mert ha nem megértő és kinevet akk az elég gáz :| Viszont csak így lehet megtudni h mennyire megértő. :)2012. máj. 2. 00:57
21/26 A kérdező kommentje:
hát nem de ha lesz időm megint nekiállok kutatni :)
2012. máj. 18. 00:50
23/26 A kérdező kommentje:
nem vált be :|
2012. jún. 1. 14:27
24/26 anonim válasza:
14:26 vagyok
én 1 időbe ott írogattam azt lányoknak hogy
"szeretlek" meg ilyeneket és elég érdekes reakciók voltak :D
de szórakozás volt mert utána minddel ellehetett társalogni más témáról is
26/26 A kérdező kommentje:
:D ez jó, ki kell próbálnom :D
a hotdog már jobb szerintem :)
2012. jún. 1. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!