Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok nagy valószínűs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok nagy valószínűséggel (nagyon) megértő csajokat?

Figyelt kérdés
Akik nem röhögnek ki, ha olyat mondok nekik. Találtam már elég sokat csak nem könnyű keresni mert élőben félek kérdezni tőlük ilyeneket, mert ha nem megértő és kinevet akk az elég gáz :| Viszont csak így lehet megtudni h mennyire megértő. :)
2012. máj. 2. 00:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Lehet h hülyeség de én szeretem ezeket a teszteket, mert ezzel könnyű találni olyan aranyos csajszikat :$

Némelyik olyan cuki ahogy reagál :$ :D

2012. máj. 2. 13:00
 12/26 anonim ***** válasza:

eddig meg az volt a bajod hogy kinevetnek, és nem lehet találni olyan csajokat..

meg szerintem alapbol béna ha valaki a farkáról kérdezgeti a dolgokat..

szerintem nőj fel agyilag...és ne kérdezgess ilyeneket

24l

2012. máj. 2. 13:18
 13/26 anonim ***** válasza:
*Nőlj
2012. máj. 2. 13:19
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem arról szoktam csak 1 pl volt, de mindenfélét kérdezgetek :)

Sztem lehet h sejtik is h kamu, de azért jól reagálnak :D

Olyan édesen :)

2012. máj. 2. 13:23
 15/26 anonim ***** válasza:

B@zz... You need a cut.

Tesztelgetted volna az édesapádat. Saját szórakoztatásodra akarsz lányokat keresni és ehhez akarsz egy helyet, ahol vannak erre vevő lányok? Amszterdamban 50 euróért nagyon sok ilyen lányt lehet kapni, velük játszadozhatsz.

2012. máj. 3. 22:36
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem kell rögtön így begőzölni mókuska ;) :D
2012. máj. 3. 22:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én értem félre, de akkor te sok megértő és cuki lányt teszteltél - viszont akkor mi itt a kérdés? Ott vannak, ahol eddig is találtad őket.
2012. máj. 18. 00:11
 18/26 A kérdező kommentje:
De elfogytak :S
2012. máj. 18. 00:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Akkor hasonló helyen, csak kicsit odébb... nem tudom, hol találtad őket eddig.
2012. máj. 18. 00:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem senki sem fog eléd állni, hogy "szia, én egy nagyon megértő csaj vagyok"
2012. máj. 18. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!