Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy 13 éves barátnőm aki...

Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?

Figyelt kérdés
és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátnőt xD
2008. máj. 4. 18:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
56%

Kérem, tisztázzuk a fogalmakat.

A ribanc az, aki az utcán vagy bármilyen más helyen a testét kínálja pénzért és nem válogatja meg a személyeket.

Egyszóval a barátnőd nem csinált ilyet, nem ribanc. Maximum úgy viselkedik, de még azt sem.

Egyébként, ha lefeküdt vele, az ő baja. Miért kellene tovább foglalkoznod vele? Kb. ilyen a szitu:

Odamegy hozzád:

-Képzeld ekkor meg akkor megbaszott a barátom, semmi óvszer, erre most rohadt büszke vagyok jah és erre fel még le is szoptam keményem, tiszta geci lettem. 13 évesen, de nagyon élveztem, hogy ilyen vagyok.

Te még ezek után megkérdezed, hogy vele kéne barátkoznod!?

Ennyit erről.

2008. aug. 1. 20:26
 32/34 anonim válasza:
70%

fúúú ...bazz ehez nekem is van hozzáfűzni valóm ...:P én 15 éves vagyok elmondom és én 13 évesen baszki azt nem tudtam hogy mi az a geci...:S már bocsi de lehet én elégé le vagyok maradva nem tom a barátnődet tekintve NEM ribanc mert amit ő csinált azt nem így hívják csak feltűnési viszketegsége van a gádzsinak...:D ez vagy elmúlik vagy nem ...de szerintem ha magadnak jót akarsz és nem szeretnél te is ilyen fiatalon olyan tapasztalatokat átélni amikről gőzöd sincs akkor kerüld a csajt de jó nagy ívbe!!!

nah pápá^^

2008. aug. 7. 18:59
 33/34 A kérdező kommentje:
istenvagy előttemlévő :D
2008. aug. 23. 15:39
 34/34 anonim ***** válasza:
Még cska egy buta kislány,cska a szüleit szabad és lehet hibáztatni...majd 4-5 év múlva,na akkor egy 10est rá h egy büdös ri.anc lesz:) sztem hanyagold a társaságát
2008. dec. 2. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!