Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?
Figyelt kérdés
és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátnőt xD2008. máj. 4. 18:27
21/34 A kérdező kommentje:
lol xD amúgy hála istennek már hanyagolom ;) köszönöm amúgy a válaszokat =) és igen rinacot írtam RIBANC helyett..köszönöm-köszönöm ;)
2008. máj. 10. 08:22
22/34 anonim válasza:
én 13-évesen azt sem tudtam mi aza faz meg geci.
23/34 anonim válasza:
Baszki ez elég vad. Mármint a tény, hogy nem tudod leírni sem, hogy ribanc, de azért már dobálod szarral. Gratulálok, mindkettőtöknek, menjetek bungee-zni, de ott ne a kötéllel lógjatok, ha lehet.
24/34 anonim válasza:
Megadod a csaj számát?
Van egy barátom aki bevállalná.
25/34 A kérdező kommentje:
de egy szánalmas nyomorékvagy :@
2008. máj. 11. 10:09
26/34 anonim válasza:
Evvel dicsekszik?ez szánalmas...ne lógj vele!!olyan leszel mint ő!!lehet ezt most hihetetlennek tartod de 1 idő után átveszed majd a szokásait!persze most nagy a szája,és dicsekszik vele hogy nem védekeztek,de majd ha terhes marad és ott hagyja a fiú majd belássa hogy RIBANC volt...
28/34 A kérdező kommentje:
kurva anyád :: :$ =)
2008. máj. 17. 19:46
29/34 anonim válasza:
Nem ribanc, csak annyira éretlen, hogy nem fogja fel a helyzet súlyosságát.
biztos vagyok benne, hogy nem szerette a pasiát szívből, amikor elvesztette vele a szüzességét, és ezért csak sajnálni tudom. Nem kéne vele lógnod, csak rossz hatással lehet rád.
30/34 anonim válasza:
Ha még smárolni sem smároltak, akkor lehet, hogy csak felvág az egésszel, hogy nagylánynak tünjön... de akkor az meg még gázosabb.. sztem s hanyagold a csajt. te ne legyél ilyen. és amugy tényleg nem ribanc, akkor lenne az ha mindenkivel megtenné.. de végülis ez a a barátja volt... még felelőtlen, biztos önfejű, és azt hitte, hogyjól cselekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!