Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy 13 éves barátnőm aki...

Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?

Figyelt kérdés
és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátnőt xD
2008. máj. 4. 18:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg, használd, aztán dobd el... :)
2008. máj. 4. 22:39
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerintem lógj még vele, használd, aztán dobd el. :)
2008. máj. 4. 22:40
 13/34 Voguelilias válasza:
54%
Csatlakoznék az előttem 3al szólóhoz.Borzalmas mennyire buták vagytok.Barátnőd és ribancozol? Kibeszéled a háta mögött? És amilyen szavakat használsz szerinted te akkor értelmesebb vagy nála?Felmerül bennem még az, hogy vele lógni??? Kicsi lány nem itt van a te helyed...
2008. máj. 4. 22:52
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mit csinál, az ő dolga. Az hogy dicsekszik vele, az gáz. Az még gázabb, hogy itt kérdezed meg, hogy barátkozz-e még a barátnőddel meg hogy ribanc-e. Ha téged zavar, akkor ne, ha nem zavar, akkor igen. Te tudod, hogy vagy-e annyira nagylány, hogy ezt tudjad kezelni.
2008. máj. 4. 22:52
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....amúgy nemannyira jó barátnőm csak lógok vwele..és bocsi ha megkérdeztem h mitcsináljak..de ha ez nemteccik akkor lehet innen menni és neírj köszi ;) a további válaszokat pedig várom =) és am nekem is elég emgrázó volt hogy az a csaj aki 2 hónapja még smárolni se tuddott a pasijával elémállíto h leszopta meg ilyenek..szal engem békén lehet hagyni köszönöm ^^
2008. máj. 5. 16:35
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia én nem bántotalak én írtam azt hogy megerőszakoltak! hát én elbeszélgetnék a csajjal hogy kicsit kurva korai volt a dolog és hogy milyen lelki sérüléseket okozhat az hogy nem is vele akarta volna!! és hogyha Terhes akkro mit csinál? rohan sírva anyuhoz hogy terhes vagypk képes lesz felnevelni a gyereket vagy felálalja azt hogy lehet többet nem lehet gyereke?
2008. máj. 5. 17:29
 17/34 anonim ***** válasza:
55%

Nem ribanc, hanem rettentően felelőtlen és gyerek.

És a fogalmazásodból ítélve még rád is rád fér egy kis érés, úgyhogy olvassgass sokat!!

2008. máj. 6. 09:34
 18/34 anonim válasza:
57%
mi az a rinac?
2008. máj. 8. 17:01
 19/34 anonim válasza:
43%
Nem ribanc,akkor lenne az ha velem feküdt volna le:)
2008. máj. 8. 17:48
 20/34 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz a "hatása alá kerülni", akkor sürgösen szakíts meg vele minden kapcsolatot. Jobban jársz, hiszen a barátaidat megválogathatod!
2008. máj. 9. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!