Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?
Figyelt kérdés
és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátnőt xD2008. máj. 4. 18:27
1/34 anonim válasza:
Az első kérdésre a válasz, igen, elég gáz, ha 13 évesen ilyenekkel dicsekszik. A második kérdésre, hogy lógjál e vele, a te dolgod, te tudod, ha ettől még jó fej, kijössze vele, akár. Viszont nem hinném, hogy jó hatással lenne rád, lehet, hogy egy olyan barátnőt kéne keresni, aki normális dolgokkal foglalkozik 13 évesen, pl tanulásal.
2/34 anonim válasza:
Szerintem csak eszméletlenül hülye, sötét és szánalmas.
3/34 anonim válasza:
Egyébként nem értem mért kell ehhez mindenhova xD....... ennyire nem vicces ::
4/34 anonim válasza:
Szerintem az már szégyen ha 13 évesen ilyennel dicsekszik... Manapság a legtöbb fiúnak az a célja hogy megdöntön egy lányt hogy legyen mivel dicsekednie... Ha vele lógsz az a félő hogy téged is olyan csajnak néznek aki könnyen megkapható... _Hidd el a fiúknak nem azok a csajok kellenek akik könnyen megkaphatók... azokat a csajokat sose becsülik meg.. azokat becsülik meg igazánm akik nem adják magukat könnyen...
5/34 anonim válasza:
Hát őszintén!! Elég nagy ribanc!!!! 13 évesen jaj de menmő vagyok hogy leszoptam a pasim meg bla bla amikor más meg az erőszakot éveken keresztül nem tudja feldolgozni 2 éve erőszakoltak meg egyével voltam idősebb nála de ahoz hogy BARÁTOM LEGYEn még csak annyira is hogy megcsokoljon 1 évnek kelelt eltelnie mert nem bíztam meg senkibe
6/34 anonim válasza:
azért téged is minősít, ha más nem, a kérdés megfogalmazása.:S
7/34 anonim válasza:
Hát elég nagy ribanc, ha nem akarod, hogy téged is előbb-utóbb ennek tituláljanak, akkor nem kellene vele lógnod! 13 évesen azzal kellene foglalkoznia, hogy hová menjen továbbtanulni!!! Szánalmas kis hülye, az ilyenek vagy leányanyaként, vagy az utcán dolgozóként végzik!!!
8/34 anonim válasza:
A kislany es te is szanalmasak vagytok..
Ot nem ribancoznam le mert csak egy felelotlen takony, de viszont ha tenyleg a baratnod akkor nem ribancozgatni kene, hanem segiteni neki. Eszhez teriteni, vagy csak egy cinikus gratulaciot kene neki ejteni. Nmem gondolod..?
9/34 anonim válasza:
13 évesen így kezdi és még dicsekszik is... hááát nem mondom ha most még nem "ribanc" de kb 2-3 év múlva akkor nagy k_rva lesz belőle, h az vmi hihetetlen. tapasztalatból mondom, mert az én bnőm is vhogy így kezdte. Mostmár nem is tartom vele úgymond a kapcsolatot, csak annyit dumálunk egymással, h hello azt kész. (igaz az oszt.társam a csaj, de túlzottan nem foglalkozok vele) ^^
10/34 anonim válasza:
hagyd a francba nem kell vele foglalkozni. olyan barátnőt keress aki olyan, mint te vagy. vagy esetleg normálisabb fiúkkal is haverkodhatsz :) (előző válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!