Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy 13 éves barátnőm aki...

Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?

Figyelt kérdés
és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátnőt xD
2008. máj. 4. 18:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Az első kérdésre a válasz, igen, elég gáz, ha 13 évesen ilyenekkel dicsekszik. A második kérdésre, hogy lógjál e vele, a te dolgod, te tudod, ha ettől még jó fej, kijössze vele, akár. Viszont nem hinném, hogy jó hatással lenne rád, lehet, hogy egy olyan barátnőt kéne keresni, aki normális dolgokkal foglalkozik 13 évesen, pl tanulásal.
2008. máj. 4. 18:30
 2/34 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem csak eszméletlenül hülye, sötét és szánalmas.
2008. máj. 4. 18:38
 3/34 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként nem értem mért kell ehhez mindenhova xD....... ennyire nem vicces ::
2008. máj. 4. 18:39
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az már szégyen ha 13 évesen ilyennel dicsekszik... Manapság a legtöbb fiúnak az a célja hogy megdöntön egy lányt hogy legyen mivel dicsekednie... Ha vele lógsz az a félő hogy téged is olyan csajnak néznek aki könnyen megkapható... _Hidd el a fiúknak nem azok a csajok kellenek akik könnyen megkaphatók... azokat a csajokat sose becsülik meg.. azokat becsülik meg igazánm akik nem adják magukat könnyen...
2008. máj. 4. 18:42
 5/34 anonim ***** válasza:
Hát őszintén!! Elég nagy ribanc!!!! 13 évesen jaj de menmő vagyok hogy leszoptam a pasim meg bla bla amikor más meg az erőszakot éveken keresztül nem tudja feldolgozni 2 éve erőszakoltak meg egyével voltam idősebb nála de ahoz hogy BARÁTOM LEGYEn még csak annyira is hogy megcsokoljon 1 évnek kelelt eltelnie mert nem bíztam meg senkibe
2008. máj. 4. 18:46
 6/34 anonim válasza:
100%
azért téged is minősít, ha más nem, a kérdés megfogalmazása.:S
2008. máj. 4. 18:55
 7/34 anonim ***** válasza:
76%
Hát elég nagy ribanc, ha nem akarod, hogy téged is előbb-utóbb ennek tituláljanak, akkor nem kellene vele lógnod! 13 évesen azzal kellene foglalkoznia, hogy hová menjen továbbtanulni!!! Szánalmas kis hülye, az ilyenek vagy leányanyaként, vagy az utcán dolgozóként végzik!!!
2008. máj. 4. 19:04
 8/34 anonim ***** válasza:
62%

A kislany es te is szanalmasak vagytok..

Ot nem ribancoznam le mert csak egy felelotlen takony, de viszont ha tenyleg a baratnod akkor nem ribancozgatni kene, hanem segiteni neki. Eszhez teriteni, vagy csak egy cinikus gratulaciot kene neki ejteni. Nmem gondolod..?

2008. máj. 4. 19:06
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen így kezdi és még dicsekszik is... hááát nem mondom ha most még nem "ribanc" de kb 2-3 év múlva akkor nagy k_rva lesz belőle, h az vmi hihetetlen. tapasztalatból mondom, mert az én bnőm is vhogy így kezdte. Mostmár nem is tartom vele úgymond a kapcsolatot, csak annyit dumálunk egymással, h hello azt kész. (igaz az oszt.társam a csaj, de túlzottan nem foglalkozok vele) ^^
2008. máj. 4. 19:42
 10/34 anonim ***** válasza:
hagyd a francba nem kell vele foglalkozni. olyan barátnőt keress aki olyan, mint te vagy. vagy esetleg normálisabb fiúkkal is haverkodhatsz :) (előző válaszoló voltam)
2008. máj. 4. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!