Ha nem vagyok gyúrós, szűzként halok meg, igaz?
31: 170 centihez 55 kiló már nőben is egy beteg anorex (szerintem). :) Különben nő vagyok, de épp az, hogy nem a férfi miatt érzem valakinek magam.
A férfias test meg ízlés dolga. Pasik között is változó ez, kinek a telt, kinek az anorex, kinek a közepes csajok jönnek be.
"Ha meg pasi vagy akkor biztos te is kis nyüzüge vagy és azért mondod ezt."
Majd átadom az üzeneted a "kis nyüszögéknek", akik jó csajokkal vannak. :D
35- Ne akart mindenkire ráerőltetni a saját ízlésed.
Nem, nem fordulok meg a vállasok után, nekem az túlzás.
Enyhén, alig izmos, inkább feszes legyen!
Szal nem- nem MINDENKINEK az tetszik, ami neked, nyugodj bele. ;D
Na mindegy, nem kell bizonyítgatni semmit...
Valószínűleg nem az a baj, hogy magas és vékony vagyok, hanem egyszerűen szerencsétlen, akivel jól kitolt a sors.
Valószínűleg az az elrendeltetésem, hogy nő nélkül éljek egyedül, magányos farkasként. Jól is tehettem, hogy sose csajoztam aktívan. Legfeljebb meleg férfiaknak tetszenék, de sajnos jómagam nem vagyok az.
Én nem akarok senkire semmit ráerőltetni. Ízlések és pofonok, na meg persze kinek mi jut ugye...
A kérdezőnek viszont biztosan nem a testével van baj, mert izom ide vagy oda a pasik találnak maguknak párt, ha akarnak. Szerintem ismerkedned kellene és nem a gyakori kérdéseken sajnáltatni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!