Ha nem vagyok gyúrós, szűzként halok meg, igaz?
Hócipőm tele van mnár ezzel a világgal, hogy csak engem tojnak le a nők. A haverjaim egy része mondogatja, hogy mennyire jól nézek ki, jóképű vagyok, de mivel ők mind fiúhaverok, lehet, jobban járnék, ha homoszexuálissá válnék...
Nőktől alig kaptam bókot, de nem is izgatom a fantáziájukat, mert nem közelednek felém.
Hát szerintem itt nem a gyúrással meg a nem gyúrással van a baj, hanem a kinézeteddel és a szerencsétlenségedet a nőkkel arra fogd, hogy nem gyúrsz. Csak a külsőddel, a gondolkodásoddal és a semmittevéssel van a baj.
Amúgy nem tudom, honnan veszitek azt, hogy a mai lányoknak a vézna pasik jönnek be. Nekem pl egyáltalán nem. Egy férfinek igenis legyen férfias teste és ne olyan, mint egy kis gyenge nőnek.
22/L
A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad. 22/L
Igen a te korosztályodnak nem jönnek be a kisujjamnyi vastagságú ficerék, de a 14-18 éveseknek hót mindegy, még az se érdekli ha erősebb mint a csávó. Hihetetlen de ez van sajnos.
És ha szüzen halsz meg akkor mi van b+. Legalább mehetsz a mormonokhoz a mennybe. :D
B-terv: Menj el k*rvázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!