A szűz fiúk jobban szeretik a szűz lányokat? Vagy inkább a tapasztaltakat?
nekem tapasztalt nő volt az első barátnőm.
és az igazat megvallva már nem járnék szűz lánnyal (régebben el tudtam volna képzelni) hogy miért?
mert az én korosztályomban (20-24) aki szűz lány az azért szűz mert ronda, vagy prűd, vagy betegesen alacsony az önbecsülése.
Alacsony önbecsülésű lánnyal kezdeni meg nagyon veszélyes mert könnyen magával ránthatja az embert.
aki meg már nem szűz, az valszeg nem is prűd (nem kell feltétlen k*rvának lennie ettől még), és az önértékelése is rendbe van.
24f
5/7es! Azt szeretném tőled kérdezni (és más is válaszolhat) h akkor is ez lenne a véleményed ha a lány szép csinos lenne, és csak azért lenne még szűz mert nem találta meg a megfelelő partnert? De tegyük fel téged alkalmasnak találna..ha meg tudnád h szűz eldobnád? Még akkor is ha tetszene? Mert nem hiszem :)
Válasz a kérdésre: minden fiúnál más, ez személyiségtől függ szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!