A szüz nők szüz pasit akarnak, vagy tapasztaltakat? És a nem szüz nők szüz pasit akarnak vagy nem?
én nem vagyok szüz és kérdezte már egy csaj akivel össze szeretnék jönni, de nemtudom baj-e eg lánynak az h szüz-e vagy nem az illető....
VÁLASZOD OKOLD + nemed és korod :D köszi
Ha dugni akarsz, valakivel csak el kell veszítened nem?..agyasok... Olyan nincs hogy mindig egy tapasztalt dug tapasztalttal, mert egyszer el kell valahogy veszítened... (ezeket nem a kérdezőnek szántam)
És most jössz te kérdező :D
Én úgy voltam vele, hogy jó lenne egy szűz pasival elveszíteni, mert akkor mindig össze fog minket valami kötni, hogy "igen, ő volt nekem az a bizonyos első".. Az tök jó érzés lehet, hogy tudod hogy te avatod bele a dolgokba, és ő is téged, és egymásnak nyíltok ki először ilyen fokon..
Egyébként a barátom (akivel az első volt, és még most is a barátom:)) már volt egy lánnyal előttem, így egy kicsit sajnáltam, hogy nem én avathatom be (igaz hogy 0 tapasztalattal, de akkor is:D ).. Viszont így sem volt még olyan hú de nagy tapasztalata, és voltak dolgok, amiket velem próbált ki először. Az viszont így jobb volt az első szeretkezésben, hogy nem csak magára koncentrált, hanem az is fontos volt neki, hogy nekem jó legyen.. Szóval nem volt önző, hogy csak ő élvezze. Ezt azért írtam le mert hallottam másoktól, hogy az elsőnél a szűz fiúk hajlamosak csak magukra figyelni, de persze nem mindenkinél így van..
Na ennyi "röviden" :D
jah, bocsi. már egy ideje nem vagyok szüz.
nem kell kinlodni velem ;)
19:56 köszi a választ
20:12 nem is fogok :D
Én egy tapasztalt sráccal vesztettem el, de szerintem nem ez a lényeg. Ha szereted azt, akivel megtörténik, akkor mindenképpen szép lesz az a bizonyos első szex :) :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!