A 20 év feletti szűz lányok azért szüzek mert csúnyák?
Vagy más (lelki?) okuk van szűznek maradni?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, nem ítélek el senkit, mielőtt azt hinné, sőt...
27F
nekem a büszkeségem nem engedi. A szépségemet én megítélni nem tudom, de az elmúlt 2-3 évben sok pasi nagy szemekkel bámul az utcán, boltban, stb. Volt idő amikor kipróbáltam társkereső oldalakat, sokan írtak és dícsérték a képet(ez még a kacsaszáj és más fészbuk-stílusú baromságok előtt volt). Volt egy barátom is, ő már akkor kinézett magának a társaságban mikor még egy szót se szóltam, tehát gyanítom őt sem a műveltségem ejtette rabul.
Erős a gyanúm tehát, hogy szépnek mondható vagyok.
Mint mondtam, a büszkeség a fő oka. Többre tartom magam annál(és nem elsősorban a szépség miatt), minthogy kíváncsiságból ágyba bújjak valakivel. Az én értékrendemben a szex nem egy füves cigi, amit elszívok ha nem látják a szüleim, és nem is társasjáték, amit bármikor játszani lehet ha adott a partner. És legfőképpen, nem a saját élvezetem forrása. A szex thát nem cél, nem a hegy csúcsa. A szex olyan jutalom, amire számítani lehet, de elvárni nem. Minden nézőpontból különleges esemény, akár rituálénak is nevezhetnénk. Mint ilyen, meg kell adni a módját. Az én szememben nincsen szánalmasabb annál ahogy a 'modern' világban űzik, sehol a tisztelet, sehol a szentség(ne értsük félre nem vallásos értelemben), sehol a rituálé(hacsak az azt megelőző vacsorát nem erőszakoljuk azzá).
Az ilyenben én nem veszek részt. Régimódi vagyok, tudom. És makacs. És túl komolyan veszem a dolgokat. De ha én vagyok az egyetlen, aki így látja, akkor is inkább halok meg szűzen.
22/N
Nem feltétlenül csúnyák. Én 19 évesen veszítettem el, pedig sorban álltak az úriemberek :) Van, aki meg szeretné várni a megfelelő társat és nem 13 évesen dobja oda magát divatból az első jöttmentnek.
Persze lehetnek lelki okai is, szerintem egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!