A 20 év feletti szűz lányok azért szüzek mert csúnyák?
Vagy más (lelki?) okuk van szűznek maradni?
Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, nem ítélek el senkit, mielőtt azt hinné, sőt...
27F
Barátom velem vesztette el,20 éves volt..és nem csúnya.:) Egyáltalán.Csak,ő igazán szerelemből akarta és nem áll le ribikkel..
(Tudom,hogy lányokról szólt a kérdés,de gondoltam,leírom:) )
Én régebben direkt az ilyen lányok társaságát kerestem, volt 3 néhány hónapig tartó kapcsolatom is, de csak rossz tapasztalataim voltak velük, így beláttam, hogy jobb kerülni őket. Az első a vallást nyomatta erősen, és amikor közölte, hogy a pokolban fogok megrohadni, amiért 2 hónap után meg akarom csókolni végre, és nem akarok minden vasárnap templomba menni vele, szakítottam, mert elegem lett. A második életét az anyja irányította, és a csaj úgy akarta elveszíteni, hogy az anyja készíti elő a terepet, ágyaz meg, gyújt gyertyákat, előtte meg ki akar engem 24 évesen oktatni az óvszerről, védekezésről, inkább hagytam azt is a francba, mert ne az anyós szabja már meg még a pózokat is, milyen már az... A harmadik meg csak szimplán benyögte, hogy ő utálja, gusztustalan, gyereket is inkább csak mesterségesen, stb, dobtam ezt is.
Pedig mindhárom szép volt, de ha nincs önálló akaratuk, humoruk, nem képesek élvezni az élet örömeit, és nem adják meg a minimumot sem egy kapcsolatban, akkor nem sokra megyek a meseszép nőmmel.
Inkább vagyok együtt egy pörgősebb, tüzesebb kiscsajjal, aki tudja, mi kell egy férfinak :)
Utolsó, ennyit arról, hogy ezek a lányok mennyire "értékesek" (mert itt mindenki olyan nagyra van ezzel a dologgal...)
Sajnálom, hogy így jártál, de akkor legalább te tudod, hogy az értelmi szint nem arányos a szüzesség elvesztésének idejével (itt sokan így tartják...)
Annak a válaszolónak üzenem, aki szerint a 20 év feletti szűz lányok
a) rondák,
b) apácák,
hogy durván általánosít. Én 27 vagyok, szépnek tartom magam és mások is engem, és szűz vagyok. Lelkileg valóban nem vagyok rendben teljesen a szexualitással kapcsolatban, de ezen dolgozom már 3 éve (pszichológussal).
Az élet nem oly fekete-fehér, mint sokan gondoljátok.
Átlagosan vagyok,de barátom sem volt még. Annyira kegyetlenül félek a (férfias) férfiaktól, hogy az utolsó pillanatban mindig kitalálok valami hülyeséget, amitől elmegy tőlem az aktuális próbálkozó kedve... Illetve erre nincs is mindig szükség, rosszabb állapotokban olyan szinten remegek/dadogok hogy magától is lelép. :D
Érdekes módon a metroszexuális vagy meleg fajtával problémamentesen tudok társalogni/ismerkedni, csak ugye ebben az esetben egyikünk sem vágyik ennél többre...
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!