20 év feletti szűz lányok, mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal? 24/L (szűz, de jelenleg kapcsolatban)
Én 20 voltam,kb. 1 hónap után csináltuk először.Mivel már másfél éve ismertem a barátomat,az egyik legjobb haverom volt,így túl voltunk már az ismerkedős szakaszon és eléggé meg is bíztam benne.Nem bántam meg,mert azóta is együtt vagyunk.
22L
Szerintem attól is függ, hogy hány éves a barátod. Ha mondjuk 30 körüli, nem lehet sokáig váratni, mert más rámenősebb csaj rányomul...
Ha ő is 24-25, akkor tovább várhatsz.
Nem a kor számít. Ha úgy érzed szereted, bízol benne, akkor kívánnod kellene az érintését, az ölelését. Nem tudom mennyi ideje vagy ezzel a 29 éves fiúval, de biztos ő is már nagyon vágyik a szexre és sokáig nem szabad éheztetni, mert rossz érzés amikor átöleled, ő kíván de nem kap meg!
Én sem tudtam milyen rossz, sokszor aludtam a párommal szex nélkül, mígnem megtörtént, csodálatos volt.
Azóta nálam is beindult ez a kívánósdi és tudom milyen rossz amikor szeretkeznék vele, de ő más műszakban dolgozik, vagy beteg, fáradt.
24 évesen ne hezitálj sokáig ha tényleg szereted. Védekezzetek rendesen és ennyi. Vagy mitől félsz? A fájdalom nem olyan egetverő mint ahogy sokan leírják, csak a srácnak érteni kell a dolgát, rendesen meg kell adnia neked az előjátékot, és csak azt amire azt mondod jólesik. :)
Szóval mióta vagytok együtt és miért nem szexeltetek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!