Gergo99 kérdése:
15 éves vagyok még szűz de a barátnőm nem akarja de én akarom nem akarom siettetni de már több mint egy éve várok és már az agyamra megy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 09:09
2/15 anonim válasza:
"15 éves vagyok" a neved "gergo99" .. szerintem max 13 vagy
3/15 anonim válasza:
"és már az agyamra megy mit tegyek?"
akaszd föl magad te p*cs
4/15 anonim válasza:
és ha eljön a 2012/12/21 és tényleg világvége lesz, szétesik a föl, kitörnek a vulkánok és majd jön az a nagy hullám, ami elsodor mindent.
Mi van ha vársz még 1-2 évet, a kis ribanc meg még húzni fogja az agyadat...aztán egyszer csak jön a vész, te meg szüzen fogsz meghalni...hmmm...
5/15 anonim válasza:
Tagoljad a mondatot légy szíves!
7/15 A kérdező kommentje:
kösz és egyépként nem vok 13,15 vok azért mert az öcsém akkor született és szeretem 99 et mert majdnem száz :)
2012. ápr. 10. 11:18
8/15 anonim válasza:
ne erőltesd,éretlen gyerekek vagytok még,ott a kezed használd azt
9/15 A kérdező kommentje:
-.-
2012. ápr. 10. 12:29
10/15 anonim válasza:
vághatsz bármilyen pofát,15 éves taknyos kölyökként messze nem kéne még szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!