Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, Ti mit szólnátok, ha...

Lányok, Ti mit szólnátok, ha egy nagyszájú, vezető típusú, mindent bevállalós, vonzó srácról aki nagyon jól néz ki és kedves, kiderülne hogy még szűz?

Figyelt kérdés

Szóval akiről tényleg nem gondolnád, egy olyan fiú aki már minden hülyeségbe benne volt ,kapkodnak érte a lányok de nem az a f*szfej hanem okos és valójában tök érzékeny... És teszem azt valami lelki sérülés vagy ilyesmi miatt idáig képtelen volt?

18 a srác most ismertem meg ,de már hírből hallottam róla nagyon nagyon jóba lettünk és kezdek gyanút fogni... Mintha próbálna célozgatni rá...

2012. ápr. 8. 23:05
1 2
 1/11 csenge 15 ***** válasza:
szerintem ez inkáb jó mert a tök helyes és mindenlánynak bejön akor az jó dolog h rájösz h még szüz és akkor pont téged váasztott.....
2012. ápr. 8. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
hát általában az ilyen nagyszájú mindent bevállalós menő gyerekek szoktak a legjobban nyámnyilák lenni ilyen helyzetben,valószínűleg még ezért szűz.de jó választás lesz hidd el.
2012. ápr. 8. 23:10
 3/11 anonim ***** válasza:
én jobban örülnék neki, ha az lenne:D
2012. ápr. 8. 23:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ,akkor szerintetek igazam lehet? Mert például amióta ez motoszkál bennem, kérdezgettem és még senkit sem találtam aki így konkrétan mondta volna ,hogy "igen én lefeküdtem vele ". Persze ismerek olyan lányt akivel járt de nem feküdtek le?! Ez is fura azért nem???

Viszont egyet tudok biztosan ,hogy sok csajjal kavart már , meg egyik barátnőm lepippantotta állítása szerint.

De ezt olyan nehezen hiszem el a srác tényleg az utolsó akiből ezt kinézném... Senkinek sincs helyesebb ,cukibb arca nála és izmos , magabiztos , okos... Nem hiszem el hogy még senkivel sem...

De azért tett már célzásokat... Hogy régóta tetszem neki, én megértem őt és még sosem volt így lánnyal. Meg konkrétan mondta hogy " majd szülinapodra kapsz egy ajándékot. a szüzességem :D " Meg ilyesmi :D Bár azt hittem csak viccből mondta...

Jah és nem nyámnyila egyáltalán. Pont ,hogy nem az... De szegényem nem egyszerű...

2012. ápr. 8. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
tipikus ringyo vagy aki a szep fiukra hajt.
2012. ápr. 9. 09:53
 6/11 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy szűz :) az én barátom is az volt, 19 éves létére
2012. ápr. 9. 14:14
 7/11 anonim válasza:
semmi baj nincs azzal, h még szűz. szerintem megbízhatóbb kapcsolat terén is, kisebb az esély a kicspongásra.:) és egyáltalán NEM szégyen ez neki.:D
2012. ápr. 11. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
hogy sikerült?
2012. máj. 10. 22:44
 9/11 aatikaa válasza:
Nem szűz az, csak hülyére vesz.
2013. jan. 7. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
na, kiderült..?
2014. szept. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!