Lányok, Ti mit szólnátok, ha egy nagyszájú, vezető típusú, mindent bevállalós, vonzó srácról aki nagyon jól néz ki és kedves, kiderülne hogy még szűz?
Figyelt kérdés
Szóval akiről tényleg nem gondolnád, egy olyan fiú aki már minden hülyeségbe benne volt ,kapkodnak érte a lányok de nem az a f*szfej hanem okos és valójában tök érzékeny... És teszem azt valami lelki sérülés vagy ilyesmi miatt idáig képtelen volt?
18 a srác most ismertem meg ,de már hírből hallottam róla nagyon nagyon jóba lettünk és kezdek gyanút fogni... Mintha próbálna célozgatni rá...
2012. ápr. 8. 23:05
11/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem problèma szerintem épenn hogy jó és egy kicsitt cuki 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!